Hae
Aino Mäkelä

Milloin olen viimeksi?

Bongasin ihanan Iidan blogista tällaisen kepeän ”Milloin olen viimeksi?” -postauksen, joka oli ajatuksena jo niin hauska, että ajattelin sopivan näin vähän synkkään tiistai-iltaan. Mulla on tänään ollut todella tahmea päivä ja olo ollut ihan poikkeuksellisen väsynyt, joten pieni kirjoittamisterapia ja tällaisten vähän kevyempien juttujen miettiminen tekee enemmän kuin hyvää <3

Osa jutuista on samoja kuin Iidalla, osan keksin ihan itse.

Käynyt juoksulenkillä: Harmikseni mun oikea jalkapöytä ei enää oikeastaan kestä juoksemista, joten se on jäänyt tosi vähälle. Viime kesänä viimeksi yritin pari kertaa käydä lenkillä, mutta kun lenkin jälkeen seuraavana päivänä ei enää pystynyt astumaan oikealla jalalla niin se jäi siihen.. 😀 Tosin jos vaan jaksaisin jumpata jalkoja taas ahkerasti, ois juokseminen varmasti taas joskus vielä mahdollista.

..ja salilla: Eilen, mutta senkin sijaan meinasin jäädä kotiin päikkäreille. Nykyään se kaks kertaa viikossa on aika normaali salitreenien määrä viikossa, ja muina päivinä sitten lenkkeillään metsässä.

Jorannut tanssilattialla: En edes muista! Jos en kovin kovasti valehtele, niin siitä on aikaa jo puolitoista vuotta.. Musta on tainnut tulla sekä vanha, ettö mukavuudenhaluinen 😀

Siivonnut: Toissa viikolla siivosin koko perjantai-illan, ja viime viikolla oli Markuksen siivousvuoro. Eli tällä viikolla ois taas mun siivousmaratonin vuoro.

Tehnyt lumiukon: Varmaan viisi vuotta sitten, mutta lupaan että jos saadaan kunnolla lunta tänä talvena niin teen meidän pihalle lumiukko-armeijan! Tai vähintään sen yhden.

Ollut yksin yön omassa kodissa:  Toissa viikonloppuna, ja yleensä oonkin noin kerran kuukaudessa viikonlopun ihan yksinäni (ja kalastuskausina vähän useamminkin 😀 ) ja se on oikeestaan ihan kivaa. Omaa aikaa on tärkeää olla.

Ollut yökylässä: Marraskuussa oon ollu jopa kahdesti yökylässä! Toisen kerran Helsingissä mun ystävän luona, ja toinen oli pikkujoulu-illanvieton yhteydessä. Kivoja viikonloppuja molemmat <3

Kirjoittanut kirjeen:  Kolme vuotta sitten kirjoitin itselleni kirjeen, osana sellaista terapeuttista harjoitusta. Se oli aika puhdistavaa ja voimaannuttavaa.

Lähettänyt postikortin: Varmaan seitsämän vuotta sitten mun kummitytölle, kun olin Portugalissa 😀

Tehnyt käsitöitä: Pari viikkoa sitten tein ahkerasti makrame-koiranleluja. Nyt halaisin aloittaa yhden seinävaatteen teon, mutta en vielä oo saanut aikaseksi.. Ehkä ens viikolla, kun saan kaikki muut kiireisimmät asiat alta pois.

Kokannut kolmen ruokalajin illallisen: Marraskuun alussa mun ystävä oli meillä kylässä ja parin tunnin ulkoilun päätteeksi kokattiin kolme ruokalajia: palsternakkakeiton, kaalikääryleitä ja mutakakkua. Nam!

Syönyt karkkia: Suklaa maistuu vielä suussa 😀 Eli ihan just äskön hairahtui käsi pöydällä olevaan joulusuklaa-kippoon.

Tehnyt raakasuklaata: En edes muista. Mä en oikeastaan enää pysty syömään raakasuklaata, sillä oon jotenkin herkistynyt sen stimuloivalle vaikutukselle ja meen jo yhdestäkin palasta ihan ylikierroksille 😀 Ja se on aika epämiellyttävä tunne, joten oon joutunu luopumaan entisestä rakkaudestani.

Meikannut: Varmaan pari viikkoa sitten, ellei pelkkää BB-voidetta lasketa. Alkusyksystä olin reipas ja meikkasin päivittäin kevyesti eli pohjan lisäksi varjostin kasvot ja muotoilin kulmat, mutta oon taas laiskistunut sen suhteen.

Eksynyt: Viime viikolla yritin oikaista meidän metsälenkiltä kotiin ja hetken metsässä rämmittyäni huomasin menneeni ohi kodista jo ajat sitten 😀 Siinä vaiheessa oli jo suuntavaisto niin sekaisin, että meinas tulla vähän hätä, mutta onneksi koirat osas opastaa oikeaan suuntaan.

<3 Aino

UE MYÖS:
Näillä vinkeillä ihosi hehkuu läpi talvenViime viikon ruokalista Epänormaali väsymys?

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.