Hae
Aino Mäkelä

Onnellisuuden päivä ja loistava vinkki kaikille hyvää tekeville sporttaajille!

Tiesittekö, että tänään vietetään kansainvälistä Onnellisuuden päivää? 😀 Hihhih, en minäkään ennenkuin aamulla treenatessa se tieto mun korviin nappikuulokkeiden kautta kantautui. Jokaisena päivänähän me jokainen koetaan jonkinlaisia onnentunteita, mutta aina niihin ei vaan kiinnitä huomiota sillä helposti joitain juttuja alkaa vaan pitämään täysin itsestään selvinä.. En mä ainakaan esimerkiksi aina muistaa olla onnellinen mun valmiista kouluruoasta, varsinkaan jos on keittopäivä ;D

#100daysofhappines Day1 – ensimmäinen kunnon treeni sairastelun jälkeen, BOOOM!

Vähän kurjemman viikon jälkeen mä päätin maanantaina aloittaa uuden viikon ottamalla osaa Instagramissa #100daysofhappiness -haasteeseen. Haluankin sen avulla muistuttaa itseäni myös niistä itsestäänselvistä pienistä asioista, jotka mut tekee onnelliseksi päivittäin sillä aina niiden juttujen ei tarvi olla mitään isoja ja mullistavia 😀 Esimerkiksi tänään tulin aivan älyttömän onnelliseksi kun aamutreenin jälkeen viimeisillä voimilla harjoittelin vielä hetken käsilläseisontaa ja jo toisella kerralla onnistuin – hymyilyttää vieläkin!

Mun #100daysofhappines -haasteen kulkua voi seurata Instagramissa, josta mut löytää nimimerkillä @aippee.

Tietty kaikkea mulla ei tuu kuvattua ja ne onnellisimmat hetket jää auttamatta haasteen ulkopuolelle, sillä ne harvoin tapahtuu kamera kädessä somessa härääten 😀 Varsinkin nyt, kun oon onnistuneesti alkanut vierottamaan itseäni mun iPhonesta.

#100daysofhappiness Day3 – skumppaa ja kilistelyä uuden projektin kunniaksi keskellä päivää ihanien naisten kanssa <3 

Myös muiden auttaminen on asia, joka saa ainakin mut älyttömän onnelliseksi. Halusinkin vinkata kaikille Businessrun 2014 -juoksutapahtumasta, jonka tuotot lahjoitetaan Uudelle lastensairaalalle ja Urhealle! Ilmoittautumismaksukaan ei päätä huimaa ja oma opiskelijahintainen ennakkoilmottautuminen maksoi vain neljä euroa 😀 Ennakkoilmoittautuminen loppuukin huomenna, joten vielä ei oo myöhästä!

Tapahtuma järjestetään 23.4.2014 Helsingissä ja juostavaksi voit valita joko viiden tai kymmenen kilometrin matkan, uuden Crossfit-radan tai LastenvaunuWalkin! Voiko hyvän tekeminen olla enää hauskempaa? 😀 

Kaikki vaan ilmottautumaan mukaan! Arvatkaa minkä matkan mä valitsin? 😉

Pusuja ja onnellista päivää kaikille,

<3 Aino

4 kommenttia

 1. Rita kirjoitti:

  Varmaan CrossFit-radan, mä veikkaan..? 😉 Mä tahtoisin lähteä juoksemaan kymppiä tuonne, mutta asun vähän turhan kaukana ja matkat maksais n. 20 kertaa ton neljän euron ilmoittautumismaksun, joten.. 😀 Harmittaa kyllä!

  • Aino kirjoitti:

   Hihhi joo, crossfit-ratapa hyvinkin! Olipa vaikee.. hahha 😀 Ymmärtäähän tuon, että kauempaa ei välttis viitsi lähtä reissaamaan – ehkä ens kerralla sitte? 😉

 2. jenna kirjoitti:

  Moikka! Oot kehittyny niin huimasti erilaisesksi tän blogin alkuajoista!!Niin ois kiva jos tekisit tekstin siitä miten ootkaan kehittynyt? ja millasilla liikuntamäärillä on treenaillu milloinki, jos muistat? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Hahhah tiiäks mitä Jenna – mä just äskön selailin kaikkia kuvia vanhoilta ajoilta ja mietin samaa! Tai siis blogin alkuajoilta 😀 Oon niin sokeutunut itse omalle ”kehitykselleni”, että en oo edes ajatellut asiaa itse.

   Mutta joo, toive kuultu ja ehdottomasti toteutetaan! Aika hyvin on onneks muistissa kaikki jutut vielä joten eiköhän siitä saada postaus aikaiseksi, hihhih 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.