Hae
Aino Mäkelä

Pinkki perjantai(kevennys), hahh!

Hahhahha johan on ollu päivä. Tai oikeastaan koko viikko! Ihan levoton. Hervoton. Just äskön kotiuduin luennoilta ja pakko myöntää, että se omakin keskittyminen meinas vähän kärsiä kellon lähestyessä kaheksaa.. nooh, huomisen vielä kun jaksaa niin sitten sunnuntaina saa ottaa iisisti. Jesjesjesss! 😀Fyysinen jaksaminen on kyllä ollut ihan ennallaan, mutta muisti ja äly on takkuillut sitten senkin puolesta 😉 Tänään mä unohdin salille mennessä kotiin sekä hiusvermeet että treenipaidan. Ei siis auttanu muu, kuin laittaa päähän ainut tielle osunut pelastus eli pinkki lippis 😀 Pakko myöntää, että tuli vähän amis-olo.

Onneksi olin salille mennessä käynyt noutamassa postista Zalandon paketin, niin ei tarvinu yläosattomissa treenata..  😀 Ainut vaan, että kolmesta treenipaidasta vaan yks oli sopiva, buuuuuu! Mutta onneksi se oikeankokoinen oli just se oma lemppari <3Ja loppukevennyksen vuoro! Pinkin lippiksen lisäksi tänään oon treenannu myös muuten pinkkinä 😀 Aamun cardiotunnilla hiki taas virtas ja treenin jälkeen näytin aika mielenkiintoiselta… Voitte varmaan kuvitella, kuinka paljon hilpeyttä aamulla aiheutin treenikavereilleni?! 😀 hahha! Mähän siis laitoin eilen hiuksiin pinkin sävytteen, joka näytti aivan ihanalta hiuksissa, mutta ei kyllä yhtä hurmaavalta pitkin naamaa..!

Note to self: jos hiuksissa on pinkki sävyte, pidä ne kaukana naamasta hikitreeneissä.

Ratkiriemukasta perjantaita kaikille!

<3 Aino

4 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    haha 😀 sulla on kyllä loistava asenne, kun osaat myös nauraa itsellesi 😉

  2. Essi kirjoitti:

    Khihiiiiii, miten voi käydä noin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.