Hae
Aino Mäkelä

Päivästä toiseen

Heippa ihanat ja terkkuja Oulusta! 

Mä oon lomalla – vihdoin ja ansaitusti. Eilen oli kevyt 13 tunnin työpäivä ja illalla tosiaankin oli sellanen olo, että miniloma tulee tarpeeseen 😉 Neljä päivää pohjoisessa tulee tekemään hyvää – lepoa, rentoutumista, hyvää seuraa, loistavaa ruokaa ja elämää ilman kalenteria. Luksusta!

Mutta fiilistellään vielä vähän mun mennyttä viikkoa – kaikki kuvat on mun Instagramista @aippee ja siellä seurailemalla pysyy päivittäin mun menossa mukana näin reissun päälläkin 😉

Sunnuntaina käytiin ravintolapäiväilemässä ja herkuttelemassa Maria Lönnqvistin ihanilla raakakakuilla! Maria on kyllä ihan älyttömän taitava ja onnistuu aina yllättämään toinen toistaan herkullisemmilla kakuilla 😀 Kertaakaan en oo vielä pettynyt, hihhi. Maria avaakin oman kahvilansa ens kuussa, niin siistiä!

Sunnuntaina illasta piti sitten itsekin vähän tehdä raakaherkkuja – suklaata tälläkertaa 😉 Mmmmmm-m! Mä oon valehtelematta syöny tällä viikolla joka päivä raakasuklaata. Eilen mä melkein selvisin ilman, mutta illalla töiden jälkeen otti mielihalut vallan 😀 Ja nyt mun pitäis pärjätä muka neljä päivää ilman.. 
Maanantaina oli kunnon tohinapäivä! Samalla starttas mun lepoviikko sekä treeneistä että koulusta, mutta sehän ei silti tarkottanut sitä että oisin jäänyt kotiin makoilemaan 😉 Töitä, töitä ja töitä sekä asioiden hoitelua – tykkään pitää itteni kiireisenä 😉
…ja maanantaina starttasin myös mun ihmiskokeen! Kävin ekaa kertaa ikinä Fitnesstukun myymälässä, josta kävin hommaamassa kreatiinia 😀 Jännä nähä kuinka se muhun vaikuttaa – sekä ulkosesti että ihan treenimielessäkin, hahha.
Iltapäivän rentoiluhetki RAW2U -uutuustuotteiden parissa – Kombucha Wild Berries -teejuomaa ja ihania Hasselpähkinä-piparminttukeksejä <3 Ihania luomuherkkuja, jotka molemmat löytyy verkkokaupasta tarjoushintaan!
No siinä on ilonen naama! Tiistai oli aika kiva päivä – uintia, hierontaa ja ihania smoothieita. Olin oikeasti yhtä hymyä koko päivän 😀 Oon ihan hullaantunu smoothieihin ja vedänkin niitä päivittäin
Eilinen pitkä päivä starttas aamulla kello seiskan SandBell -tunneilla! Oon aivan innoissaan noiden tuntien vetämisestä ja kerta kerralta aina oppii jotain uutta, huomaa kehitettävää omassa tekemisessään ja tulee lisää varmuutta ohjaamiseen – aina tuntien jälkeen on vaan älyttömästi lisää ideoita, millaiseksi haluaa seuraavan tunnin rakentaa 😀

Tän aamun fiiliksiä kello 6:03 Helsinki-Vantaalla – innokkaana odottamassa lentokoneeseen pääsyä ja matkaa kohti kotia <3 Ja täällä sitä nyt ollaan – ulkona satelee lunta ja kohta on massu täynnä äitin kokkaamaa ruokaa. Sen jälkeen vois ottaa pienen ruokalevon ennen hiihtolenkkiä järven ympäri.

Ja sit lisää ruokaa. Ja lepoa. Ja ystäviä. Ja rentoilua.

<3 Aino

6 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Mahtavan rentouttavaa pohjoisen lomaa sinnepäin, suunnitelmat kuulostavat ainakin paremmilta kuin hyviltä! Mä suuntailen pohjoiseen seuraavan kerran vasta pääsiäiseksi, sillä hiihtoloman ohjelmassa olis muutaman päivän mittainen miniloma Prahassa! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos Laura! Ja ihanaa lomaa Prahaan – oon jo pitkään miettiny, että siinä on kaupunki johon haluan matkustaa 😀 !

 2. hippu kirjoitti:

  Kreatiinia!? Voi miksi ihmeessä??

  • Aino kirjoitti:

   Ihan vaan testatakseni, että miten se vaikuttaa. Tutkimusten mukaan kun sen pitäis oikeasti toimia, niin haluan kokeilla itse jotta osaan sitten omien kokemuksieni kautta suositella/olla suosittelematta sen käyttöä 🙂

 3. Tiia kirjoitti:

  Oikein rentouttavaa minilomaa sulle Aino, ota kaikki irti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.