Hae
Aino Mäkelä

Tentti ohi!

Huh, vihdoin se mun kammoama tentti on ohi! Eikä se nyt ihan putkeen menny, olin keskittyny ehkä vähän liikaa epäolennaisiin asioihin….ts kuvittelin tenttiä etukäteen paljon vaikeammaksi mitä se todellisuudessa oli 😀 Noh, saanpas nyt hetken ainakin hengähtää ennen seuraavaa tenttiä..

…vai saanko? Kalenteri on ihan täynnä kaikenlaista hommaa, töitä ja ties minkälaisia kissanristijäisiä, mutta mä tykkään! En oikeen osaa vaan völläillä ja olla paikoillaan, en yhtään tykkää tenttiä edeltävästä viikosta, kun sillon en kehtaa tehä mitään muuta kun lukea, eli käytännössä oon 24/7 kotona nenä kirjassa kiinni – lukuunottamatta niitä hetkiä jolloin oon tuulettamassa aivoja lenkkipolulla tai punttisalilla.

Kiirettä siis pitää ja tulee jatkumaan ainakin hetken. Kalenteriin on pitäny varata ihan omat ajat lenkeille ja puntille, että en vaan buukkaa päiviä liian täyteen.. mä oon joskus nimittäin vähän huono sanomaan ”ei”, sitä pitäis harjotella.

Mutta nyt mä suuntaan porukoiden luo, mama järkkää siellä PartyLite -kutsut ( 😀 ) ja mä oon leiponu tarjottavaksi omena-pekaanipähkinäkakkua. Se tuoksuu niiiiin hyvälle, etten malta oottaan että pääsen korkkaamaan sen 😀 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.