Hae
Aino Mäkelä

Jalan kuulumiset (video)

Tänään aamulla mulla oli kontrollikäynti lääkärissä murtuneen räpyläni kanssa. Miten kävi – hyvin, huonosti vai hyvin huonosti? Se selviää videolla!

Suosittelen tsekkaamaan TÄMÄN haastattelun ja osallistumaan videollakin mainitsemani Vastaamon arvonta on siis käynnissä TÄÄLLÄ aina 24.12 klo14 asti 🙂 Lahjakorttia siis ei tarvi käyttää itse vaan sen voi myös antaa jollekkin apua tarvitsevalle. Avuntarve on ihan luonnollista eikä ihmisiä ole edes luotu pärjäämään yksin, vaan elämään laumoissa ja omastaan on tärkeä pitää hyvää huolta.

Videolla mainitsemani Facebook sivut löytyy:
Välipalat – Virtaa Superfoodeista ja Get fit, Stay Healthy

Ja kaikki blogin Joulukalenterin luukut TÄSTÄ.

Nyt meen korjaamaan mun huulipunan ja sit suunnataankin kenkäostoksille! Toivottavasti tukevan ja kauniin kengän löytäminen ei oo yhtä haastavaa ku neulan ettiminen heinäsuovasta – tän jalan kans ei nimittäin ihan hirveän montaa kenkäkauppaa viittis käydä mylläämässä 😉

<3 Aino

4 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Voi hitsit kun oot suloinen! Hyvänmielen blogi 🙂

  2. Linta kirjoitti:

    Aivan ihana postaus Aino <3 Olen lukenut blogiasi jo kauan ja en voi muuta sanoa kuin, että tykkään!!!! 🙂 Nää uudet sivut on tosi upeat, mutta mobiililla ei oikein päivity järkevästi.. Tsemppiä & pikaista toipumista jalan kanssa, ja ihanaa joulunodotusta <3

  3. MarianneP kirjoitti:

    Lisää videoita vaan, päivän piristyksiä! Uusi blogipohja on mielestäni selkeä, ja erityisen kivaa on että nyt reseptit löytyy helposti yhden otsikon alta. Uusinta päivitystä on vain todella vaikea löytää. En tiedä onko ongelma minun laitteessa, mutta niin puhelimella, tietokoneella kuin tabletilla olen kokeillut. Ainakin heti etusivulla tekstien päivämäärät auttaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.