Hae
Aino Mäkelä

Parhaat sokerittomat reseptit

Huomenta!

Mitäs teidän viikonloppuun? Mä tulin eilen mun tyttöjen kanssa mökille viettämään kauan odotettua, ja erittäin ansaittua, rentoiluviikonloppua luonnon keskelle. Meillä ei oo mitään suunnitelmia ja aiotaan ihan vaan olla ja tehdä, tai sitten olla tekemättä, just niitä juttuja mitä ikinä sattuu huvittamaan.

Onneksi me kaikki rakastetaan ruokaa, joten sitä ei tuu tästä viikonlopusta puuttumaan. Oon jo eilisestä kauppareissusta asti oottanu vesi kielellä kaikkia tulevia herkkuja mitä tullaan kokkaamaan! Ja älkää huoliko, tuun kyllä kertomaan niistä resepteineen myös teille – ja sneak-a-peek -materliaalia näätte tietysti mun snapchätistä @aintsi, minne palasin eilen pienen tauon jälkeen.

Pathaat sokerittomat reseptit

Koska viikonloppuna on ihana herkutella ja mietin, että te siellä ruudun takana saatatte ajatella samoin niin halusin jakaa teille mun blogin arkistoista suosituimpia reseptejä. Ja sokerittoman syyskuun kunniaksi tietysti niitä, joissa ei epäterveellisiä sokereita ole! Parempia makeuttajia kylläkin ja niihin mä haluankin, että tää sokeriton syyskuu inspiroi teitä tutustumaan – mutta mä palaan niihin myöhemmin 🙂

Parhaat sokerittomat reseptit

Suoritin muuten arvonnan VoimaMinä -valmennuksen voittajista ja arpaonni osui sekä Katrin että Kristan kohdalle! Joten kurkatkaahan sähköposteihinne 😉 Kiitos kaikille osallistujille! Teitä oli tosi paljon ja oli tosi ihana huomata, kuinka innostuneita olitte valmennuksesta – siispä halusin vielä muistuttaa, että valmennuksen 39€ EarlyBird-hinta on voimassa vielä huomiseen sunnuntaihin 18.9 asti ja tarjouksen voit lunastaa täältä 🙂

Makeaa viikonloppua,

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.