Hae
Aino Mäkelä

Rutiinista riemuksi

Tämä viikko lähti innolla käyntiin heti maanantaina. Heti aamutuimaan kävin salilla treenaamassa jalat (kyllä – jalkoja voi treenata myös ilman, että niille laittaa yhtään painoa. Hahha!) ja voi morjes kuinka ihanalta se treeni voikaan tuntua! Nyt sitä osaa taas jotenkin arvostaa aivan erillä tapaa ja ottaa kaiken ilon irti siitä vähästäkin mitä pystyy tekemään.

Seuraavaksi suuntasinkin CocoVin pop-up-myymälään (Unioninkatu 25, avoinna klo 12-18 aina 25.1 asti), jossa TFW Helsingin pojat piti meille mitä innostavimman puheen. Viime kesän alussa kävinkin testaamassa TFW:n treenit ja voin kertoa, että heillä homma on tosiaankin hallussa! Ja taas kerran onnistuin innostumaan niin treenaamisesta kuin elämästä itsestään taas vähän enemmän.

Voit lukea mun treenikokemuksesta lisää TÄÄLTÄ.

TFW Helsinki, CocoVi
Treenaamisessa on yksi tärkeä asia, joka on tavoite. Jokaisella meistä on omat tavoitteet ja motiivit liikkumiseen sekä kaikkeen tekemiseen elämässä ja niiden saavuttamiseen on monia keinoja. Osa toimii ja osa ei, mutta mä tiedän ainakin yhden tavan miten niitä voi saavuttaa ja maanantaina sain taas muistutuksen siitä.

Sen sijaan, että juoksua vihaavana kiusaisit itseäs vetämällä joka aamu lenkkarit jalkaan ja lähtemällä loskan sekaan rämpimään suosittelen tekemään jotain hauskaa. Jotain mistä oikeasti nautit! Elämässä on tärkeä pitää hauskaa ja tehdä niitä asioita, jotka tuottaa oikeasti iloa. Toisilla se on treeni, toisilla postimerkkien keräily. Kokeilemalla selviää mitkä jutut saa itsellä ne parhaimmat fiilikset aikaseksi, mutta mitään sellaista mikä ei hyvältä tunnu ei kannata edes harkita jatkavansa – aina löytyy joku parempi vaihtoehto.

Hauskanpito on tärkeää, mutta jos aikoo saavuttaa tavotteet on kehityttävä. Kehittymisen vuoksi itseään pitää haastaa! Jos haluat herätä aamuisin puoli tuntia aiemmin pelkkä haluaminen ei riitä, vaan on tehtävä myös jotain konkreettisesta sen eteen. Vaikka olisit ajatellut tekeväs kymmenen punnerrusta niin yhdeksännen kohdalla voit päättää tekeväsi vielä kolme – ja ai että kuinka hyvä mieli sen jälkeen tulee! Teit extraa sen sijaan, että oisit jättänyt kesken vielä silloin kun voimia vielä riitti. Seuraavalla viikolla jaksat jo todennäköisemmin kolme lisää.

TFW Helsinki, CocoVi
CocoVi raakaruoka-tarjoilu
Pelkällä haaveilulla ei saada tuloksia aikaiseksi.
Eikä tulokset oo sen tekemisen arvoisia ellei matkasta niitä kohti ole nauttinut. Haastamalla itsensä ja pitämällä hauskaa taas puolestaan sekä pääsee tavoitteisiinsa sekä tekee matkasta niitä kohden ikimuistoisen! Joka päivä on otettava askel kohti haluttua muutosta – ainoastaan siten se tavoite on päivä päivältä lähempänä.

Mä päätin kaks viikkoa sitten alkaa opettelemaan taas päälläseisontaa sillä puolen vuoden aikana oon unohtanut sen harjoittamisen täysin. Päätin tehdä sitä joka aamu. Ensimmäisenä aamuna homma oli toivotonta, mutta neljäntenä aamuna se sujui jo taas kuin ennenvanhaa.

Seuraavaksi aion oppia seisomaan käsilläni – se on ollu mun tavoitteena jo yli vuoden ajan ja nyt vihdoin kirjoitin sen ylös mun uudelle liitutaululle. Nyt muistan sen joka päivä ja aina aamulla herätessäni nään sen ensimmäisenä ja otan pienen päälläseisontasession sen kunniaksi.

<3 Aino

PS. Muistathan, että koodilla ”getfit” saat -15% alennuksen Liftedin ens maanantaina alkavasta verkkovalmennuksesta!

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kiitos ryhmäkuvista Jonnalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.