Hae
Aino Mäkelä

Tsemppiä, kannustusta, itsensä ylittämistä – yhteistreenien voimaa!

Eilisen motivaatiopostauksesta uupui ihan kokonaan treeniseuran merkitys motivaattorina, kuten moni varmaan huomasi 😉 Se johtuu ihan puhtaasti siitä, että mä itse oon liikkunut lähinnä aina yksin enkä oo tarvinnut tai saanut treenikaverista lisämotivaatiota harrastamiseen – paitsi nyt viimeaikoina!

Perus ryhmäliikuntatunteja mä oon aina vältellyt, mutta nyrkkeilyn treenaaminen on kyllä sosiaalista puuhaa. Sinne mennään treenaamaan yhdessä muiden harrastajien kanssa valmentajan valvovan silmän alle – siinä tilanteessa ryhmän paine ja kannustus sytyttää ainakin mussa ihan uudenlaisen vaihteen päälle 😀

Mä tsemppaan täysillä loppuun asti ja yritän parhaani, jos en osaa jotain tai epäonnistun niin en anna sen lannistaa mua – sen sijaan mä saan apua, ohjeistusta ja kannustusta sekä valmentajalta että treenikavereiltani. How awesome is that?! Kukaan ei naura mulle eikä kukaan pidä mua surkeana, vaikka apua pyydänkin – itseasiassa oon huomannut kuinka innoissaan muut on, kun saa auttaa toista ja ohjeistaa toista – jakaa sitä omaa osaamistaan ja tietämystään 😀 Sitä samaa innostusta huomaan myös itsessäni.Tänään kävin myös ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa kunnon aamulenkillä. Kyseessä ei ollut mitkään HIIT-vedot vaan ihan tasasen tappava juoksulenkki. Jotenkin ajatus juoksemisesta ei oo viimeaikoina yhtään huvittanut ja oonkin tehnyt sen sijasta paljon kaikkea muuta korvaavaa, mutta tänään musta juokseminen oli pitkästä aikaa kivaa! Siitä saan kiittää naapurin tyttöjä, joiden innostamana mä sinne lenkille ylipäätään lähdin 😀 Ja pakko myöntää, että ilman tyttöjä mä olisin varmaan puolessa välissä jo kyllästyksissäni vaihtanut kävelyyn…heh.

Summasummarum – treeniseurallakin voi siis kasvattaa omaa motivaatiotaan 😀 Motivaatiota treenaamiseen, uuden oppimiseen, itsensä ylittämiseen ja kehittämiseen sekä ihan pelkästään liikkumaan lähtemiseen! Kiitos tyttöjen mä taas muistan, kuinka hyvä fiilis siitä juoksemisesta tulee – mun vaan piti päästä taas sen tietyn rajan yli, jota en välttämättä ois yksin ylittänyt, hih.

Oon älyttömän kiitollinen siitä, että oon saanu mun elämään paljon sellaisia ihmisiä joiden kanssa jakaa samoja mielenkiinnon kohteita ja saan harrastaa yhdessä niitä juttuja joista nautin – ne tsemppaa ja kannustaa ylittämään itsensä eikä anna mun mennä sieltä mistä aita on matalin. Ihan vaan sekin, että joku on innostunut lähtemään mun kanssa treenaamaan tai vaikkapa lenkkeilemään on musta ihanaa! 😀 Mä en koe enää olevani niin yksin tän mun ”uuden elämäni” kanssa, hih.

Niinhän se menee, että itsensä kannattaa ympäröidä ihmisillä, jotka tuo iloa ja energiaa elämään <3 Toisten ihmisten kanssa on kiva puuhailla ja jutella toisista jutuista, toisten kanssa taas ne yhteiset kiinnostuksenkohteet on aivan toista maata – ja sehän se rikastuttavaa vasta onkin!

Iloa tiistaipäivään! 

<3 Aino

4 kommenttia

  1. Sonppe kirjoitti:

    Huomenna sitte tsempataan toisiamme siellä altaan reunalla

  2. Oona kirjoitti:

    Apua ihana kun sä jaksat aina olla niin positiivinen! 🙂 Lisää yhteisiä treenailuja, kiitos! 😉 Mulla on paaaljon opittavaa sulta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.