Hae
Aino Mäkelä

Inissian voittaja ja Hyvän Olon -päivä

Oikein loisteliasta lauantai-iltaa!

Voi vitsit kuinka ihana päivä mulla onkaan tänään ollu! Eilinen purkautuminen pääsykoestressistä tosiaan teki hyvää sillä heti sen jälkeen tuli niin paljon kevyempi olo. Kirjoittamisella on kyllä puhdistava voima. Samoin aamuisen postauksen positiivinen vastaanotto ja kommentit on lämmittäny paljon mun mieltä – kiitos! Ootte te vaan niin ihania <3

Instagram @ aippee

Vietin tänään ihanan päivän rennoissa merkeissä Villa Mandalassa Hyvän Olon Päivässä, jossa juteltiin hyvinvoinnista, hyvästä olosta, ravitsemuksesta ja ayuervedasta. Muistatteko kun kirjoitin siitä aiemmin? Jutun voi lukea tästä. Ayuerveda on ihan älyttömän mielenkiintoinen katsontakanta hyvinvointiin ja aionkin alkaa tutustumaan siihen nyt paremmin sillä musta tuntuu, että se ajatusmaailma sopii mulle kuin nenä päähän – ajatusmaailma kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Ei varmaan tarvi erikseen mainita, että viihdyin loistavasti?
Heti kuullessani, että tarjoilu on gluteeniton ja maidoton tiesin tilaisuuden olevan kuin mulle tehty enkä ollut väärässä – loistavaan tarjoiluun kun vielä yhdistyi ihanat samanhenkiset ihmiset oli mun onnellisuus taattu. Mulla oli kokoajan älyttömän hyvä fiilis ja olisin halunnut kirjoittaa kaiken kuulemani ylös ja jakaa sen heti teidän kanssa! OLYMPUS DIGITAL CAMERANo mutta, lupaan palata ayervedaan vielä myöhemmin. Nyt oiskin sitten aika paljastaa Inissia -kahvikoneen onnellinen voittaja, joka on Marjukka! Älyttömästi onnea! Välitän sun yhteystiedot eteenpäin, joten tarkkailehan ensi viikolla sähköpostiasi. Tahdon kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita ja muistuttaa, että Nespresso Boutiquen sivuilla on vielä kahvikoneita jaossa – kannattaa siis käydä kokeilemassa onneaan myös siellä, hihhi.

Nyt mä taidan lähtä ottamaan oululaisuudesta kaiken ilon irti ja juhlimaan Oulun Kärppien SM-liigan voittoa – wooooopwoop! Muutenkin on kyllä ollut oikein ihanan kotoinen viikonloppu, kun eilen sain Oulun helmiä Helsinkiin vierailulle ja päästiin yhdessä fiilistelemään Kärppien peliä ja tänään sitten oonkin saanut hengailla mun siskon kanssa, joka on myös viikonloppuvisiitillä isolla kirkolla. Hahha! Ja kahden viikon päästä mä pääsenkin sitten itse Ouluun <3 Ei huono!

<3 Aino

2 kommenttia

  1. mOm kirjoitti:

    Kiitos ihana ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.