Hae
Aino Mäkelä

Silkkinen sunnuntaisuukko

Ihanaa sunnuntaita ja ennenkaikkea isänpäivää kaikille sinne ruudun toiselle puolen! <3

Kieltämättä mulla on vähän hassu fiilis sillä tää on laatuaan ensimmäinen isänpäivä, jolloin en oo herättänyt omaa isää laulamalla ”Paljon Onnea Vaan” söpösti nuotinvierestä. Terkkuja vaan omalle isille sinne Teneriffan lämpöön! Vaikka välimatkaa onkin nykyään liian monta sataa kilometriä niin on isi mulle ihan korvaamaton – viimeksi taisinkin viime viikolla soitella vinkkejä lampun oikeaoppimiseen vaihtamiseen sähköiskun pelossa.. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIsänpäivään on aina luonnollisena osana kuulunu mukaan herkuttelut isän kunniaksi ja siinä on perinne, josta en halunnut tänä vuonna lipsua 😉 Perinteisten kakun sijaan tein jotain yksinkertaisen simppeliä ja nopeaa – sellaista, jota voisin tehdä vaikka joka sunnuntai. Tai milloin vaan, koska aina on löytyy hyvä syy hemmotella itseään. 

SILKKINEN SUNNUNTAISUUKKO
kourallinen cashewpähkinöitä (noin 1/2dl)
desilitra vettä
päärynä
ruokalusikallinen puolukkajauhetta

Mittaa ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi, silkkiseksi smoothieksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIsänpäivän lisäksi ikävöin tänään tänään kotiin myös toisesta syystä: loputtoman marjavaraston vuoksi. Onneksi multa kuitenkin löytyy kaapista Berryfect*in marjajauheita, jotka maistuu aivan oikeille marjoille! Sen lisäksi niissä on myös kaikki marjojen hyväätekevät ravinteet tallella sillä mitään kuumakäsittelyjä tai monimutkaisia prosesseja marjat ei oo käyny matkalla jauheeksi 🙂

Vaikka smoothie on maidoton sen koostumus on silti silkkisen kermainen – kiitos cashewpähkinöiden. Niitä käyttämällä smoothiesta tuleekin koostumukselta parempi samalla tuoden mukanaa kivan proteiinilisän sekä kasan tärkeitä rasvahappoja.

Tän smoothien vois halutessaan vielä terästää vaikkapa riisiproteiinilla! Vielä huomis-iltaan astihan teillä onkin aikaa osallistua arvontaan ideoimalla oma riisiproteiinilla terästetty smoothie 😀

Vielä kerran ihanaa sunnuntaita ja isänpäivää,
<3 Aino

*Saatu blogin kautta.

4 kommenttia

 1. Pauliina kirjoitti:

  Heippa!

  Minkälainen blenderi sulla on käytössä?

 2. Kaisa kirjoitti:

  Komppaan edellistä kommentoijaa. Voisit muutenkin tehdä postauksen aiheesta, että minkälaisia keittiövälineitä sulla on käytössä? Joilla loihdit kaikkia ihania raakakakkuja jne 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Ahh no siinähän ois postausideaa! 🙂 Kiitos Kaisa! 😀 Ja siis Electroluxin blenderi löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.