Hae
Aino Mäkelä

Nokka kohti Pohjolaa!

Terkkuja junasta!

Täällä mä taas istun, junassa kohti Oulua. Kieltämättä ihana päästä hetkeksi karkuun kaikkia velvollisuuksia ja päästä rentoutumaan rakkaiden parissa. Tylsää ei viikonloppuna ainakaan kerkeä tulemaan, siitä mä oon aivan varma ja eiköhän mun perhe ja ystävät pidä siitä huolen kans, hihhi <3

Tänään mä alottelin aamuni taas joogalla. Se on kyllä niin mahtavaa! Vaikka jumisilla lihaksilla se ei oo ehkä kaikista miellyttävintä puuhaa.. 😀 Mutta en mä valita, tätähän mä oon pitkään jo kaivannut – tuntemuksia siitä, että se salitreeni puree ja kovaa, käkkkäkääää! Treenit on saanu kyllä tällä viikolla paljon lisää potkua, kiitos koulun ja uuden fyssarituttavuuden, ja musta tuntuu että mun motivaatio vain kasvaa päivä päivältä – niin treenaamisen, opiskelun kuin valmentamisenkin suhteen. Jeijjj!Joogan jälkeen oli ihana tulla kotiin, kun jääkaapissa odotti yön yli purkissa muhinut chiapuuro! Siitä on muodostunut yks mun lemppari aamupaloista, jos jostain syystä joudun skippaamaan valmiin aamiaistarjoilun 😉 Helppoa, herkullista ja samalla sekä kehoa että mieltä hellivää. Tuorepuurot on siitä mahtavia, että niitä voi fiksailla oman tarpeensa mukaan – tänään omassani oli mukana macaa tuomassa lisää potkua aamuun.

Reseptiä tähän herkkuun tulee loppuviikosta! Mä nimittäin tiedän, että sieltä löytyy muitakin chia- ja tuorepuuron faneja 😉
Koulua mulla ei tänään ollut ollenkaan, joten kerkesin ennen lähtöä pyörähtämään vielä kaupungilla wellness -pressipäivillä. Siellä tulikin herkuteltua mahan täydeltä Puhdistamon raakasuklaalla sekä välipalapatukoilla ja pääsin myös vihdoin maistamaan Jungle Juice Barin paljon kehuttua Maca My Daytä!

Suosittelen molempia, sekä suklaata että smoothieta, kaikille lämpimästi.. superhyvää 😉 Ja hyvällä omallatunnolla voi herkutella vähän runsaamminkin, kun ei oo pelkkiä tyhjiä kaloreita kyseessä…hehhhe!Nyt mun pitäis malttaa mieleni ja alkaa kirjoittamaan paria koulutehtävää valmiiksi, jotta viikonlopun voi sitten olla rauhallisin mielin niiden suhteen. Mä tykkään aina hoitaa hommat alta pois ajoista, koska muuten ne jää ikävästi kummittelemaan mieleen 😉 Onneks on hyvät matkaeväät niin jaksaa ahertaa – muun muassa itsetehtyä omena-kaneli-manteli -raakasuklaata <3

Huomenna pääsenkin sitten taas treenailemaan omalle ”kotisalille” ja pitkästä aikaa ois taas kehonkoostumusmittauksen paikka! Vähän jänskättää, että millasia arvoja sieltä oikeen tulee – ainakaan aikoihin mulla ei oo ollu näin hyvä olo, eiks se oo kuitenki se pääasia? 😀

Summasummarum – nyt mä toivottelen teille rentouttavaa torstai-iltaa<3 ja yritän itse löytää omat ajatukseni täältä täpötäyden pendolinon hälystä…wish me luck! 😉

4 kommenttia

  1. Marjaana Tainola kirjoitti:

    Have fun!!! Vietä rentouttava viikonloppu! (:

  2. Senja kirjoitti:

    ihanaa viikonloppua! oot niin ihana ilopilleri 🙂 tulee aina hyvä fiilis kun lukee sun postauksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.