Hae
Aino Mäkelä

Ulkotreeniä ja reissufiilistelyä

Roadtrip jatkuu! Nyt on takana Lahti, Jyväskylä sekä Saarijärvi ja tänään aamulla heräsinkin jo kotoa Oulusta. Huomenna matka sitten jatkuu Vaasan kautta kotiin Helsinkiin! Ja paljon on vielä nähtävää.

Eilen meillä oli Oulussa hassunhauskat yökokkailut yhden onnekkaan #raakasuklaatour -arvonnan voittajan luona ja oli kyllä hulvaton meno! Heti tuli niin kotoisa olo, kun meidät otettiin niin lämpimästi naurun raikuessa vastaan – vaikka kaikki tyypit on kyllä ollu aivan ihania, niin oululaiset on kyllä aina aivan omaa luokkaansa. Poikkeuksetta!OLYMPUS DIGITAL CAMERAReissun päällä ei aina oo mahdollisuutta mennä salille treenaamaan ja vaikka täällä Oulussa mulla toki sellainen oliskin niin päätin silti aloittaa aamun reippaalla pihatreenillä auringon paistaessa tunkkaisen salitreenin sijaan: kotoa löytyi pari kahvakuulaa ja keppi, pihalla oli valmiiksi penkki ja itsellä mulla oli matkassa SandBell-hiekkasäkki sekä vastuskuminauhat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATreeni oli alkuviikon kuntotestin sekä crossfit-treenien inspiroima: paljon toistoja ja syke kokoajan ylhäällä! Askelkyykkyjä, valakyykkyjä, dippejä penkillä, etuheilautuksia, tasapainoharjoituksia ja työntöjä. Paljon ei siis tarvi, jotta saa hyvän treenin aikaiseksi – ihan oman kehon painokin riittää. 

Muistakaahan liittyä Kesätreenit Hietsussa ryhmään niin pääsette ottamaan osaa meidän ulkotreeneihin! Ensimmäiset on siis ens keskiviikkona.

No mutta, mitäs teille kuuluu? Tässä vähä meikäläisen fiiliksiä torstain jälkeen instagramista, josta mua voi seurata nimimerkillä @makelaino.

Sateisen aamulenkin jälkeen – kiitos Jyväskylä, mä viihdyin!

Voiko päivä paremmin jatkua kuin raakasuklaaherkuilla?
#Raakasuklaatour 3/5 arvonnan voittajien tuotokset osui taas napakymppiin – musta tuntuu, että jatkossa laitan aina muut tekemään suklaata ja otan ite vaan nautiskelijan roolin, hihhi.
Ennen kuin matka jatkui Saarijärvelle niin käytiin Jyväskylässä vielä syömässä Tuoreessa salaatit  ja tää oli kyllä kova kilpailija Helsingin Factorylle.

Eli kaikki Jyväskylään eksyvät – tässä loistava lounasvinkki teille, nam!

Jyväskylässä meidän tielle eksyi tälläsia komistuksia! Kyllä musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että pitää oikeasti alkaa seuraamaan koripalloa vähän enemmän tosissaan.. hehhe.

Tänään on siis workshop täällä Oulussa Cafe Roosterissa – sen jälkeen mäkin ehkä sitten hetkeksi hengähdän ja vaihdan vähän vapaalle! Vaikka eipä tää reissaaminen ja suklaakokkailut oo missään vaiheessa oikeastaan työnteolta tuntunukkaan. Aika hurjan kuulonen idea, mitenköhän sitä onnistuis?

Liekköhän tulee loppupeleissä olemaan hirveän haasteellista sillä tää Oulun kesäfiilis innostaa kyllä tylsimmänkin tallaajan löysentämään vähän pipoaan, hihhi! Viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsee näkemään omat ihanat ihmiset joita on taas ollu ihan liian ikävä.

<3 Aino

6 kommenttia

 1. voimariini kirjoitti:

  Ääääää mua jännittää ja kutkuttaa! Ihana nähä sua ja ihana päästä raakakokkaileen! Oon niin käsi leipomishommissa että varaudu.. 😀

 2. iive kirjoitti:

  🙂 oltiin muuten tuolla Tuoreessa yhtä aikaa syömässä. Katsoin vaan että jotenkin tutun oloinen oot, mut en heti kyl keksinyt että mistä. Nyt piti tulla katsoon että olitko se sä ja olithan sä 🙂

  iive
  http://voimaahoitsulle.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Aijaa, hitsi vähän kiva! Oisitpa tajunnu jo heti siinä nii oisit tullu morottaan 😀 !

 3. pums kirjoitti:

  Mitäs siellä Saarijärvessä? 😉
  t ex-paikkakuntalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.