Hae
Aino Mäkelä

Aina voi olla hyvä päivä

Fiilistelin eilen viileää, raikasta sadepäivää ja sitä miten se enteili lähestyvästä syksystä. Olin niin innoissani, sillä jos joku ei vielä tiennyt niin syksy on vuodenajoista mun suosikki. Syksyn väriloistossa luonto on kauneimmillaan ja voisin viihtyä raikkaassa, happirikkaassa syysilmassa ulkona tuntitolkulla.

Tänään sitten helle palasi. Toimistolta lähtiessä auto oli kuin sauna ja salilla hiki alkoi virtaamaan jo pelkästään ajatuksen voimalla. Vaikka mulla ei ookkaan hyvä olla kuumassa en jaksanut harmistua siitä, että syksy viivästytti tuloaan.

Ja niinpä mä tajusinkin, että siinä on ehkä yks mun hyvän elämän salaisuuksista. Se, että pystyn nauttimaan mun elämästä täysillä on kiitos siitä, että osaan ottaa jokaisen päivän vastaan just sellaisenaan ja yritän aina löytää niistä jotain hyvää. Sitä ei oo aina niin kovin helppoa löytää, mutta usein se löytyy ilman turhia etsiskelyjä.

Harjoitusta se tosin on vaatinut ja vaatii tietty edelleen, tietoisia valintoja ja päätöksiä päivästä toiseen – etenkin silloin, kun se huono päivä koittaa. Ja sellaisiakin tulee, jopa meille positiivareille. Ennen yritin aina juosta niitä karkuun, mutta ne negatiiviset fiilikset ei silti kadonneet mihinkään. Vasta sitten kun uskalsin ottaa ne rohkeasti vastaan ja itkeä, huutaa, surra, vituuntua ja lamaantua – sitten pääsin niistä yli.

Hyväksymällä. Myös sen ettei aina voi naurattaa.

Mitkä asiat on tänään ollut ne sun päivän parhaat jutut, ne jotka tekee tästä päivästä hyvän? 

Mä voin aloittaa. Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen Mette joka palasi tänään kotiin pitkältä kesälomaltaan <3 Toisekseen mulla oli töissä jotenkin ihan tosi hyvä meininki ja suunnittelin tosi innoissani tulevia kuvioita. Innostuin myös mun lääkäriystävän kanssa yhteisestä podcastideasta ja kävinpä vielä tekemässä tosi hyvän treenin!

Pieniä juttuja, mutta just niitä tärkeimpiä jotta oma arki on mielekästä.

<3 Aino

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.