Hae
Aino Mäkelä

Ahhhhh huhhheijjaa!

Kaunis aamu. Energinen fiilis. Rauhallinen sali. Vain muutama Sali-Markku ja minä. Täydelliset olosuhteet viikon ekaan punttitreeniin….jalkatreeniin! Kyllä sai perberi ja reidet kyytiä. Kotimatka tuntui aika tahmealta, jotain siis tuli varmaan tehtyä oikein? 😉

Vaikka pakko kyllä myöntää, että edelleenkin painoja voisi olla enemmän. Tänäänkin latasin rautaa enemmän tankoon entä viimeksi, mutta silti pystyin tekemään 12-toiston sarjat. Tein sitten sarjoja kolmen sijasta aina neljä ja kyllä tuntui lihaksissa kiva polte 😀 Mutta onpas taas tavotetta seuraavaa jalkapäivää, sunnuntaita<3 , varten – lisää rautaa rohkeasti!

Jalkapäiviä varten vaan pitäis ehkä hommata salikaveri, että uskaltais esimerkiksi kyykkytankoon ladata sitä rautaa kunnolla. Kyllä ne meidän salin perus markut mut varmasti sieltä tangon alta pelastais 😀 , mutta silti.. vähän ton polven takia aina pelottaa, että liiallinen ahneus painojen kanssa koituis kohtaloksi.

Hiki kuitenkin virtas ja naama irvessä tehtiin vikoja toistoja, joten eiköhän torstaina (mun jumit skippaa aina ”huomisen” – se day after tomorrow on aina pahin.. :D) taas tiedä tehneensä. Tänään lämmitellessä juoksumatolla oli niin huippu juoksufiilis, että tekis mieli huomenna vapaapäivän kunniaksi vetää aamulla juoksulenkki.

Mutta oisko se kovin järkevää – jalkapäivän jälkeen vetää juoksulenkki? Mielipiteitä, kokemuksia?

Mulle on nimittäin joskus sanottu, että jalkapäivän ja juoksupäivien välissä pitäis olla vähintään päivä, että jalat ei joudu liian kovaan rasitukseen. Toisaalta ihan järkeenkäypää..? Toisaalta pakarathan ei aktivoidu juostessa. Reidet kylläkin.. ehkä se pitää vaan kokeilemalla selvittää – kyllä mä viimekeväänä juoksin lähes jokapäivä, mutta sillon mua ei hirveesti tuo lihaskasvu kiinnostanu vaan lähinnä kalorien kulutus..

Mä oon ruokataivaassa <3

2 kommenttia

  1. Senja kirjoitti:

    oi miten ihanan näköinen annos! sun blogi on muutenkin varsin kiva, uusi lukija ilmoittautuu!=)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.