Hae
Aino Mäkelä

Pari herkkureseptiä ja smoothiearvonnan voittaja!

Lukijoista löytyy selkeästi smoothiefaneja sillä kommentteja arvontaan tuli lukuisia! Samalla mä sain myös paljon ideoita erilaisiin smoothieihin ja myös te voitte niitä tietty hyödyntää eli ei muutaku kommenttiboksia tutkailemaan jos kaipaat piristystä omiin lempparismoothieihin.

Mä itsekkin kyllä tykkään smoothieista tosi paljon, mutta Puhdistamon smoothiejauheita oon tykännyt omaan tapaani myös miksailla (sillä kaikki helppo ja yksinkertainenkin pitää viedä aina nextille levelille, hehhe) ja tässä teille kaksi älyttömän herkullista reseptiä joiden avulla saat simppelisti erittäin ravintteikaita herkkuja kasaan – NAUTTIKAA! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKAHDEN AINEKSEN MARJAJÄÄTELÖ
jäätynyt banaani
kaksi ruokalusikallista marjasmoothiejauhetta

Pakasta banaani pienissä paloissa. Soseuta jäätynyt banaani pehmismäiseksi ja sekoita joukkoon kaksi ruokalusikallista marjasmoothiejauhetta. Nosta massa vielä hetkeksi pakasteeseen jähmettymään ennen nauttimista! Koristele haluamillasi marjoilla ja muilla lisuikkeilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TUORE-VIHERPUURO
2dl nestettä
2rkl chiasiemeniä
2rkl siemensekoitusta
0,5rkl psylliumkuitua
1rkl vihersmoothiejauhetta
1dl mustikoita

Laita chiasiemenet, siemensekoitus ja psylliumkuitu liukenemaan nesteeseen – pelkkä vesikin toimii, mutta myös esimerkiksi kookosvesi on aivan loistava herkku! Lisää valmiin chiasiemengeelin joukkoon vihersmoothiejauhe sekä mustikat ja soseuta puuro sauvasekoittimella tasaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAArvonnassa, jossa palkintona oli siis kaikki kolme Puhdistamon smoothiemakua eli suklaa-,marja- ja vihersmoothie sekä sheikkeri riisiproteiinilla, onni suosi Hennaa! Käyhän siis kurkkaamassa sähköpostiasi sillä laitoin sulle just mailia.

Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja ei muutaku smoothieita suristelemaan!

<3 Aino

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Toi eka resepti on aika lähelle sellanen mitä ite kokeilin kun olin mukana Bikini Challengessa! Oli mun mielestä just hyvää esim aamulla tai illalla :)))

    http://iwannabuyit.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.