Hae
Aino Mäkelä

Ihastuttava, ekologinen Boho

 

Mä olen naisena siinä mielessä vähän kummallinen, että mähän en varsinaisesti tiedä kauneudesta tyylillisesti mitään. En tiedä miten pitäisi meikata tai pukeutua, millainen meikki korostaa minkäkinlaisia kasvonmuotoja tai kuinka omille kasvoilleen voi luoda illuusion kapeammasta nenästä tai sirommasta leuasta. Tietoahan siitä löytyy internet pullollaan, mutta mua ei oo oikein koskaan kiinnostanut sellaiset asiat itsessään – oon vaan tykännyt tehdä juttuja silleen, mitkä on mun mielestä omilla kasvoillani hyvältä näyttänyt ja that’s it.

Kauneus ja ulkonäöstä huolehtiminen on mun mielestä kuitenkin osa hyvinvointia – se on merkki siitä, että arvostaa itseään. Enkä tällä tietystikkään tarkoita paksua pakkelikerrosta ja päivittäin kiharrettavaa hiuspehkoa, vaan sellaista mikä itsestään tuntuu hyvältä ja missä itse viihtyy sekä tietysti päivittäistä hygieniaa aina suihkusta hampaiden pesuun.

Ihanan ekologinen Boho
Onnistuin kuitenkin eilen sivukorvalla kuulemaan, että tulevana syksynä seksikkään smokey eyes -meikin lisäksi luonnollisuus on muotia. Jes! Olin salaa riemuissani sillä viime aikoina oon saanut kuulla paljon kehuja mun luonnollisen freshistä lookista ja nyt voin muotitietoisesti jakaa salaisuuteni teillekkin.

Mun oman lookin raikkauden ja luonnollisuuden salaisuus onkin yllättäen laadukkaat, luonnonmukaiset meikkituotteet. Viimeisimpänä tuttavuutena, ja tän hetken palavimpana rakkautena, on Boho Green Revolutionin ekologiset meikit joita sain alkusyksystä testattavaksi ja niiden ansiosta voinkin nykyään sanoa oman meikkini olevan täysin luonnollinen! Haluan kaikin keinoin välttää turhia kemikaaleja ja luonnollisesti sillä mitä levitämme ihollemme, on erittäin suuri merkitys elimistömme kemikaalikuormalle.

Ihanan ekologinen Boho
Bohoissa yhdistyy laatu, ekologisuus ja raaka-aineetkin ovat niin pitkälle luomua, kuin mahdollista. Ennakkoluuloista huolimatta meikkien väripigmentti on loistava ja tuotteet pysyvät nätisti naamalla, vaikka kuinka hikoiluttais! Pysyvyyden ja peittävyyden lisäksi meikki on myöskin hellävaraista sopien myös mun herkälle iholle kuin nappi takkiin, puhumattakaan ripsiväristä joka on valehtelematta paras tapaamani luonnonkosmetiikan parissa. Mun muutaman viikon takainen häämeikki olikin taiottu Boholla ja säilyi naamassa virheettömänä lähes vuorokauden läpi 🙂

Oon toki jo näiden ominaisuuksien vuoksi täysin myyty, mutta tässä ei (tietenkään) ole vielä kaikki. Meikit nimittäin pakataan ekologisiin, mahdollisimman vähän luontoa kuluttaviin pakkauksiin ja vuosittaisesta liiketuotosta lahjoitetaan prosentti Save the Planet -järjestölle! One Piece -sertifikaatti puolestaan on takeena eläinkokeettomuudesta ja kunnioituksesta luontoa kohtaan, unohtamatta useita vegaaneille sopivia tuotteita.

Aika vaikuttavaa, eikö?

 

Ihanan ekologinen Boho
Arvatkaa mikä mun mielestä on kuitenkin Bohossa kaikkein parasta? Luonnollisuuden lisäksi sen helposti lähestyttävyys. Tuotteiden hinta on nimittäin erittäin edullinen ja vastaa mun mielestä hyvin paljon normaalin kulutuskosmetiikan hintaa, minkä vuoksi uskon monen kynnyksen alentuvan. Mä toivonkin, että mahollisimman moni löytäis Bohon ja ennakkoluulottomasti kokeilis sitä minkä seurauksena vakuuttuis luonnonkosmetiikan toimivuudesta!

Halutessanne voitte toki mennä huomenna perjantaina 25.9 klo 12-18 käymään PUR Hyvinvointikaupalla (Urho Kekkosen katu 8, Helsinki) sillä paikalla on Bohon maahantuoja tekemässä maksuttomia pikameikkejä! Nyt on siis oiva tilaisuus päästä tutustumaan sarjaan ja saamaan ammattilaisen vinkkejä ennen kuin ihastut ikihyviksi ja kotiutat koko upean sarjan meikkilaukkusi täytteeksi 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.