Hae
Aino Mäkelä

B U D A P E S T

Lontoo
Tänään! Budapest! Vihdoin!

Nyt on vihdoin odotetun syysreissun vuoro, kun otetaan mun ihanien tyttöjen Siirin ja Janinan kanssa suunta kohti Budapestiä. Ostin lennot kesällä hetken mielijohteesta ja onnekseni tytöt teki samoin perässä, joten saan nautiskella kaupungista parhaassa mahdollisessa seurassa! Ai että mä odotan, täydellinen miniloma just sopivaan väliin ennen pitkää ja pimeää talvea.

Jonka tuun vieläpä suurimmaksi osaksi makaamaan kipsi jalassa neljän seinän sisällä.

Mä oon vähän sellainen hetkessä eläjä enkä reissailessakaan osaa hirveästi suunnitella, että mitä sitä tekis ja missä sitä kävis. Kuitenkin oon parin viimeisen viikon aikana saanut paljon kivoja suosituksia Budapestin parhaista aktiiviteeteista ja nähtävyyksistä – arvatenkin aiomme siis viettää paljon aikaa kylpylöissä, nautiskella hyvää ruokaa sekä reippailla vuorilla ja ihastella linnoja.

Ootko sä käynyt Budapestissä? Mitä sä tekisit, jos pääsisit sinne uudestaan? Entä mitä ei missään nimessä kannata tehdä?

Kaikki vinkit otetaan tietysti avosylin vastaan ja aina käytännön asioista uskomattomiin ruokaelämyksiin ja henkeäsalpaaviin nähtävyyksiin. Luonnollisesti tuun sitten reissun jälkeen kokoamaan omat parhaat vinkkini Budapestin valloitukseen 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.