Hae
Aino Mäkelä

Messut täynnä naurua, iloa ja ihania ihmisiä

Heippa ihanaiset!

Pari ekaa messupäivää ois takana I Love Me 2013 – messuilla ja fiilis on kyllä aivan huikea! Oon niin onnellinen, että sain mahdollisuuden lähtä mukaan näiden upeiden messujen toteuttamiseen ja päästä kokemaan kaiken aivan uudesta näkökulmasta. Kauneus, terveys, muoti, koru&kello – kaikki saman katon alla, kokonaisuushan ei voi olla muuta kuin loistava? 😉

Perjantaina aamulla kävin vetämässä vielä hyvän treenin, koska viikonloppu on pyhitetty täysin messuille 😉 Samalla sain purettua sitä kutkuttavaa tunnetta mahanpohjasta, jota jännitykseksikkin kutsutaan. Lihakset rääkättynä, perhoset vatsassa ja mieli avoimena otin suunnaksi Messukeskuksen!

Messujen parasta antia on kyllä ollu kaikki uudet tuttavuudet, joita oon saanut. Erityismaininnan saa ihana Ina, joka hurmas mut haastattelussaan ihanalla rempseällä ja positiivisella asenteellaan. Mä julistinkin itseni Inan uudeksi ykkösfaniksi! Käykää ihmeessä tutustumassa tytön blogiin, jos ette oo sitä vielä tehneet 😀 Omat haastattelut on sekä eilen että tänään menny ihan kivasti! Sanattomaksi en oo onneksi jäänyt, vaikka en lupaa että mitään järkevää oisinkaan suustani ulos saanut, hehhe – no kaikille on varmasti ainakin tullut selväksi, että oon hyvä ottamaan itsestäni kuvia ja tykkään treenata 😀

Huomenna mulla on vielä haastattelu Alexin kanssa, joten tulkaahan kuuntelemaan ja moikkaamaan!

iloveme9Hassuttelua haastattelujen jälkeen 😀 Minä, Alex ja Monna !

Ihania leidejä – Monna ja Misorella! Ja Maiju kuvailemassa. Bloggaaja kuvaa kun bloggaaja kuvaa, hahha ;D 

Haastattelujen lomassa oon kerennyt onneksi myös välillä kerennyt hieman kiertämään messuja ja tarjonta on kyllä odottanut omat odotukseni ihan täysin 🙂 Paljon kaikkea ihanaa, uutta ja yllättävää! Enää ei edes harmita, että viime viikolla en löytänyt kaupungilta kivoja nilkkureita.. nimittäin nyt mulla kahdet, hihhiii! Tänään aamu alkoi Weledan käsihieronnalla The Natural Goods Companyn osastolla. Perjantaina jonoa oli jatkuvasti, mutta tänään olin näppärä ja suuntasin heti ekana paikalle 😉 Ja kyllä kannatti.

Niin ja kävin mittaamassa myös mun verenpaineen, kerta se meille viime viikolla koulussa kotiläksyksi annettiin 😉 Aika kätsää, että sain sen näin messuilla hoidettua vaikka tulos nyt ei ihan realistinen ole, kun mittausolosuhteet ei ollu ihan optimaaliset. Huomenna sitten vuorossa kehonkoostumusmittaus!
iloveme1Kävin myös tietty kiusaamassa itseäni kaikkien herkkujen luona – luonne kasvaa, kun joutuu vaan vierestä ihastelemaan toinen toistaan erikoisempia terveysherkkuja 😀 Puhdistamon raakasuklaa on ihan mun lemppareita, mutta oon löytänyt myös uusia tuttavuuksia joista oon superinnoissani! Sunspelt on yksi niistä – onko se tuttu teille?

Mitäs te jotka ootte messuilla käyneet – onko löytynyt uusia lemppareita? Mitä ootte ylipäätään tykänneet? 😀

Pitkät messupäivät vie aika hyvin voimat ja nyt nälkä kurniikin siihen malliin, että täytyy syöksyä keittiön suuntaan 😉 Ja loppuillan villit suunnitelmat sisältääkin sitten syventymistä koulukirjojen pariin.. hahhaa! Pänttäystä siis tiedossa, mutta onneksi sentään hyvässä seurassa. 

Huomenna onkin sitten vika messupäivä! Nähdään siellä 🙂

6 kommenttia

 1. Ina kirjoitti:

  Oi että, olit musta oikeen täällä erikseen maininnut! Kiitos siitä, tuli kyllä tosi hyvä mieli. 🙂 Ihana oot <3 Ja nyt pitää ruveta plaraamaan tätä sunki blogia nii saa lisäpuhkua ja motivaatiota terveellisempiin elämäntapoihin! 😉

  • Aino kirjoitti:

   <3 Ite sait mut eilen niin hyvälle tuulelle, että ihana jos mä onnistuin nyt tekemään saman, hihhi!

 2. Maiju kirjoitti:

  Hi hii… tuo teidän hauskuva on kyllä NIIN huippu. Hauska kuva kuvaamisesta 😉 Ihana on ollut tutustua 😉

  • Aino kirjoitti:

   Hehhe eiks vaan! 😀 Ja niin on kyllä ollu, ihan huippua. Mahtava porukka on tehny koko viikonlopusta ihan huikean, jonka tuun kyllä muistamaan pitkään:)

 3. Senja kirjoitti:

  oi näyttääpä kivalta! hienon mahdollisuuden oot kyllä saannut kun tonne messuille pääsit!:) olisipa itekin ollut aikaa tulla piipahtamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.