Hae
Aino Mäkelä

Naurettavan helppo pastaresepti!

Meidän taloudessa on viime päivinä ollut vähän väsynyt meininki ja ollaan suosittu helppoja, nopeasti valmistuvia ruokia. Tosin sellaisiahan mun resepti on yleensä aina ollutkin, eikö? Eikä eilinen ollut tästä poikkeus ja lopputulos olikin niin mahtava, että halusin jakaa reseptin teillekkin!

Rehellisyyden nimissä en voi ottaa reseptistä kunniaa itselleni, vaan ideasta kaiken kunnian saa mun mahtava kämppis joka laittoi mut ostoslistan kanssa kauppaan. Ostoslistassa oli tosin vain pesto, sillä kaikki muut raaka-aineet – päätä huimaavat kaksi kappaletta – meiltä löytyikin jo omasta kaapista!

PESTOPASTA
kesäkurpitsa
n. 100 g pestoa
n. 100g bufala mozzarellaa

Tee kesäkurpitsasta pastaa spiraalileikkurilla. Sekoita pesto tasaisesti kesäkurpitsan joukkoon ja revi joukkoon mozzarella. Nauti!

Yksinkertaista, eikö? Ensi kerralla ajattelin panostaa enemmän ja valmistaa peston itse sekä lisätä joukkoon vielä aurinkokuivattuja tomaatteja! Uskoisin, että ne sopii tähän kuin nenä päähän. Suosituksena proteiininhimoisille voisin sanoa, että vegeversioon sopii loistavasti hampputofu ja sekasyöjien kannattaa kokeilla kanaa.

Ihanaa viikonloppua,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Yksi kommentti

  1. Melek kirjoitti:

    Aino, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.