Hae
Aino Mäkelä

Ayurveda: Pittapuuro

Siellä ruudun takana on varmaan paljon sellaisia tyyppejä, jotka on hypänny mun blogin mukaan matkan varrelta eikä kaikille oo ehkä ihan selvää että kuka näitä juttuja oikein kirjoittelee. Jossain välissä voisinkin ehkä kirjoittaa pienen päivitetyn esittelytekstin itsestäni tai laittaa vaikkapa jonkinlaista kysymyspostausta pystyyn 🙂

Sitä ennen suosittelen kiinnostuneita klikaamaan itsensä GoodBoost -blogiin, josta löytyy mun haastattelu! Se on tosi kivasti kirjoitettu ja se avaa paljon mun omia aiempia kokemuksia sekä polkua siitä, miten oon päätynyt tähän pisteeseen. Kaikenkaikkiaan tosi kiva haastis, josta tuli itelle tosi hyvä mieli 🙂 Haastattelu on englanniksi ja sen lopussa on mun yks lemppariresepteistä, jonka tietysti jaan myös teidän kanssa:

Ayurveda, pittapuuro

PITTAPUURO
2-4 dl vettä
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl amaranttihiutaleita
0,5 dl vanilja riisiproteiinia
1 rkl kookosöljyä
1/2 tl kardemummaa
1/3 tl kurkumaa
ripaus mustapippuria

Lisää hiutaleet ja 2 dl vettä kattilaan. Kiehauta ja miedonna lämpöä, minkä jälkeen lisää vettä samalla hiljalleen puuroa haudutellen jolloin koostumuksesta tulee erittäin mehevä. Jätä puuro hieman vellimäiseksi ja lisää joukkoon riisiproteiini, kookosöljy ja mausteet. Sekoita tasaiseksi ja nauti yhdessä omien lemppari lisukkeidesi kanssa – omaan puurooni kuuluu ehdottomasti mulperi- ja gojimarjat kurpitsansiemenet sekö raakakaakaomassa!

Tästä puurosta hoksaa hyvin, mitä ajoin mun eilisellä 80/20 kirjoituksella takaa. Puuro itsessään on ihan täydellistä pittaruokaa, minkä vuoksi sen kanssa voi hyvinkin herkutella hieman raakakaakaomassaa tai raakasuklaalla kuorrutettuja mulpereita tai gojeja vaikka raakakaakao itsessään onkin vältettävien listalla 🙂 Raakasuklaa onkin se mun heikkous, joten hyvin usein se muodostaa sen mun päivän 20% kiintiön, hah! Mielummin sallin itselleni pieniä nautintoja ja pysyn tasapainossa, kuin vedän hillittömiä övereitä joista kärsin sitten myöhemmin.
Ja hei muuten! GoodBoost järjestää toukokuun 20-22. päivä BoostCampin, johon teillä on mahdollisuus osallistua -10% tarjoushintaan 🙂 Tarjous aktivoituu käyttämällä tarjouskoodia ”RAWINTO”. Harmillisesti mulla on itellä just tuona viikonloppuna koulua sillä ohjelma kuulostaa niin kivalta, että olisin mielellään osallistunut itsekkin!
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.