Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntai-illan kevennys

Huhhuheijaa! Ihme kyllä, kotona ollaan – vaikka en ois sitä pari tuntia sitten uskonutkaan.

Ruokavinkki Jyväskylässä vierailijoille: Vegemesta!
Gluteeniton burgerikin oli täydellinen. Eikä bataattiranskalaiset ei petä koskaan.

Vietettiin siis superhauska viikonloppu Jyväskylässä katutanssijoita raviten ensin perjantaina LocoBattleissä ja sitten lauantaina Payback Jameissa. Oli niiiiin siistiä! Vaikka mä en mitään tanssimisesta ymmärräkkään niin kyllähän se oli ihan älyttömän hienon näköistä, kun sai oikeasti kattoa kun porukka nautti täysillä siitä mitä teki ja teki sen vielä tyylillä.

Tänään aamulla sitten startattiin auto Jyväskylästä kohti Mikkeliä, jossa vietin ihan älyttömän kivan päivän! Mulla kävi älyttömän hyvä tuuri sillä yks mun Mikkelistä kotoisin oleva kaveri – Tiia nimeltään – sattu olemaan myös mestoilla, joten sain päiväksi paikallisen oppaan. Päivän ohjelmaan kuului tietty jätskit torilla (kesän eka!), ex-tempore tivoli hurjastelua, kahvit Naisvuorella ja salaattilounas pihalla auringossa.Sit otin Tiian kyytiin ja startattiin yhessä matka kohti Helsinkiä. Ja olipahan taas reissu! Autossa tietty luonnolliseen tapaan suu kävi jatkuvasti ja jutut aaltoilti sujuvasti aiheesta toiseen höpötellen kaikesta maan ja taivaan väliltä. Bensavalokin rupes siinä juttujen lomassa palamaan ja epähuomiossa tietysti ajettiin myös ensimmäisen vastaantulevan bensa-aseman ohi. Joka sitten sattui olemaan myös hetkeen viimeinen.. Matka jatkui eikä huoltoasemaa näkynyt missään ja mulla rupes pikkusen jo pelottamaan. Fiksuina tyttöinä päätettiinkin navigoida ittemme viimehetkellä läheisimmälle bensa-asemalle ja löydettiinkin hienosti perille – ainut vaan, että kyseinen pulju oli lakkautettu jo vuosia sitten..

Eihän siinä auttanu, kun marssia huoltoaseman paikalla olevaan kauppaan kyselemään lähimmän bensa-aseman perään ja voi mikä onni kävikään, kun eräs ihana asiakas tarjoutui heti auttamaan ja käyttämään meitä kyseisellä ABCllä! Sinne siis seuraavaksi tyhjän vesitankin kanssa ja takaisin autolle. Näppärästi leikattiin tyhjästä limupullosta pohja ja ruettiin kaatamaan bensaa tankkiin – hitaasti, mutta varmasti. Meidän projekti tietty sai myös ohikulkijoilta huomiota ja eräs ihana mies tarjoutuikin lainaamaan meille suppiloaan, jotta homma vähän nopeutuisi!

Saatiin tankkiin sen verran bensaa, että päästiin omin voimin ABClle ja sieltä jatkamaan matkaa kotiin. Onneksi ei ollu kiire mihinkään! Itseasiassa me vaan taidettiin kokoajan nauraa asialle sillä oikeasti, kelle tapahtuu tällästä? 😀 Koko kommellus oli taas loistava osoitus siitä, että ihania avuliaisia ihmisiä on olemassa eikä kukaan ihminen oo hädän hetkellä yksin – kunhan vaan uskaltaa rohkeasti pyytää apua. Oikeasti vilpittömiä ihmisiä löytyy, niitä sellaisia jotka tajuaa että avun antaminen ei oo itseltä millään tavalla pois.Ja tiiättekö mikä on ehkä kaikista siisteintä? Mulla oli ihan älyttömän hauska päivä! Musta on niin hauskaa, että ollaan oikeesti nähty Tiian kans ihan muutama hassu kerta vaan. Ja sit me hengailtiin koko päivä ja mulla ei ollu hetkeekään semmonen vieras olo, vaan musta oikeesti tuntu niinku oltais tunnettu aina. Mulla ei oo ees kaikkien mun luokkalaisten kans samanlainen fiilis, vaan monesti on just sellanen hassun ahdistava olo että ei oikeen tiiä et mitä vois sanoa. Niin siistiä, niin kivaa!

Nyt mä alan nukkumaan, sillä huomenna on vuorossa paluu arkeen! Ja kaikkee kivaa on taas tulossa ja suunnitteilla – älkääkä huoliko, pidän teidät kyllä ajan tasalla 😉 Heti huomenna on kivoja juttuja tiedossa kaikille teille, jotka fiilistelette tai ootte miettiny paljasjalkakenkien hankintaa, joten stay tuned!

Kauniita unia,
<3 kiitollisen väsynyt Aino

2 kommenttia

  1. mOm kirjoitti:

    Niin sua ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.