Hae
Aino Mäkelä

Ei se määrä, vaan laatu + arvonnan voittaja!

Huhheijaa! Mahtavaa maanantai-iltaa vaan kaikille 🙂 Mä oon niin fyysisesti kuin henkisestikkin levon tarpeessa, mutta viimeisillä voimillani halusin tulla jakamaan fiiliksiään teidän kanssa – tiedättehän, joskus vaan on niitä päiviä kun on niin kivaa että ei malta olla hiljaa? 😀

Uusi viikko – uudet kujeet. Aamu alkoi tunnin cardiotreenillä ja päivä päättyi kunnon peppurääkkiin punttisalille – siinä välissä mä kerkesin käydä koulussa ja suorittamassa sen tentin, halleluuja! Tentti meni hyvin ja siitä jäi älyttömän positiivinen fiilis, kaikenkaikkiaan on aivan mahtavaa opiskella kun asia aidosti kiinnostaa – tentin jälkeen vielä koulukaverin kanssa pohdiskeltiin lisää energiantuottomekanismeja ja palautumisaikoija, hihhih, eikö se oo ihan hyvä merkki? 😉Tää koko liikuntafysiologian ja biomekaniikan kurssi tuli sinällään tosi hyvään väliin, sillä vaikka usein puhutaan kuinka tieto lisää tuskaa, niin tässä tapauksessa tieto lisäs motivaatiota. Okei – nää jutut on kyllä sellasia jotka oon tiennyt ja joista oon lukenut paljon, mutta nyt sain viimein sisäistettyä ja rakennettua palasista täydellisen kokonaiskuvan lihaksen energiantuotosta, lihassupistuksesta ja -harjoittelusta – nyt tajuan taas entistä selkeämmin, että miten kaikki toimii ja tärkeintä, miksi kaikki toimii juuri siten.

Treenaamisessa, kuten monessakin muussa asiassa…, laatu korvaa määrän eikä salilla tarvi takoa rautaa naama irvessä monta tuntia päivässä, jos treenin tekee täydellisesti keskittyen ja siihen panostaen. Kasvaakseen lihas tarvii myös lepoa ja sitä yritän nyt muistaa itselleni antaa, varsinkin kun on taas tulossa vähän hektisempi elämänjakso eteen. Vaikka mielelläänhän sitä treenais vaikka joka päivä niin kannattaa pitää se järki mukana 😀 Mielummin 100%-tehtynä tärkeät treenit entä monta puoliteholla vedettyä vääntöä – niistähän tulee vaan paha mieli, kuten jo aiemmin on todettu 😉

Mun uudet treenikynnet..niin hienot!

Mun uudet treenikynnet..niin hienot!

Ja julkistetaas nyt vihdoin Lux-Case -arvonnan voittaja – lämmin kiitos kaikille osallistuneille, ihania kommentteja jätitte <3 Voittaja on siis selvillä – onneksi olkoon saya !! 🙂 Tarkkailehan sähköpostiasi!

Paljon tuli arvontapostaukseen kommentteja aamutreenaamisesta ja kuten arvelinkin, toiset tykkää ja toiset ei.. 😀 Näin talven lähestyessä ja aamujen pimentyessä aamutreenaaminen muodostuu monille vielä haasteellisemmaksi – niin myös mullekkin, mutta yritän parhaani mukaan pitää rytmin yllä – tänäänkin teki aamulla mieli vaan sammuttaa herätyskello ja kääntää kylkeä… mutta vitsi ois kaduttanut, jos sen oisin tehnyt!

Nyt syömään, nukkumaan ja aamulla reippaana sitten HIIT-vedoille! 😉
Öitä <3

2 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti:

  Ääää arvaa vaan ku täällä alko tänään kevyt viikko,niin kiva tulla heti lukemaan hehkutusta super treeneistä :p No mutta kuten sanottu lihas kasvaa levossa,ja kun nyt viikon vääntää kaiken kevyesti pienellä tuntumalla,ilman erikoistekniikoita niin eiköhän se riemu sitten repee taas ens viikolla 😀

  Voi vitsit taas vaan vielä kerran haluun sanoa sen miten mahtavaa on ku oot löytänyt oman juttusi opiskelujen saralla :-)<3 Tiiätkö miten turhauttavaa, kun oon ite nyt vikana vuonna tajunnu ettei tää oikeesti oo se mitä haluun tehä 😀 Score!

  • Aino kirjoitti:

   Arvaa vaan tuntuuko ihanalta treenata taas täysiä! Tää ja viime viikko on ollu iha mielettömiä 😀 Se on ehkä sitä hiilarien taikaa, hihhi!

   Kiitos muru<3 Mutta nuoriahan tässä ollaan ja loppuelämä aikaa opiskella niitä juttuja mitkä oikeesti kiinnostaa! Eikä opiskelu onneks koskaan oo turhaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.