Hae
Aino Mäkelä

Arvonnan voittajat!

Heippahei ja loistavaa perjantaita!

Tulin ihan vaan pikaisesti julkistamaan molempien arvontojen voittajat, jotta en pidä teitä enää pidempään jännityksessä 😀 Kiitos molempiin arvontoihin osallistuneille! 

PSSST..Mä vähän paljastan, että mulla on muutamien yhteistyökumppanien kanssa aika kivoja suunnitelmia teidän varallenne eli lähiviikkojen ja koko kevään ajan blogissa kyllä tulee pyörimään vielä lisää arvontoja sekä muita kivoja juttuja teidän iloksi 😉 Pysykää kuulolla siis!

Eilinen myöhäisillan dinner – sisäfilepihviä ja bataattiranskiksia!
Paistoin ekaa kertaa ikinä pihviä ja vielä ihan älyttömän onnistuneesti, joten pakko hehkuttaa vielä bloginkin puolella 😀

Elikkäs arpaonni suosi seuraavia onnekkaita:

Viikonlopun messuille liput voitti Marianne – onneksi olkoon! Tsekkaahan sähköpostisi 😉

Ja ilmaisen ravinto- ja treeniohjelman voitti itselleen Susanna Keskimaunu! Laittaisitko mulle sähköpostia osoitteeseen pt.ainomakela@gmail.com niin päästään asiassa eteenpäin.

Energistä alkavaa viikonloppua kaikille – reippailkaa, naurakaa, syökää, laulakaa ja ottakaa rennosti! Tehkää niitä asioita joista nautitte, jotta maanantai-aamuna saatte herätä naama leveässä virneessä uuteen viikkoon 😀

Molemmat kuvat on muuten napattu instagramista, josta mut löytää nimimerkillä @aippee – sieltä pystyy seurailemaan viikonlopun meininkejä niin Aussie Blog Awardseista, Indiedaysin bloggaajapäiviltä, Raakasuklaa Workshopista, Luomu & lähiruokamessuilta, Personal trainer -luennolta, viikonlopun herkkuteluista ja tietty Jätemäen valloituksesta 😉 

<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.