Hae
Aino Mäkelä

Tyttöjen hyvinvointikirja

Body - tyttöjen hyvinvointikirja

Viime perjantaina kädet hikos ja päätä huimas, kun sain puhelimeeni viestin jossa kerrottiin mun kirjan tulleen vihdoin ja viimein painosta. Lähes samalta istumalta hyppäsinkin pyörän selkään ja hurautin treffaamaan kustantajaa sekä hakemaan pari pienokaista kotiin ihasteltaviksi. Ja ai että kun se on kaunis! Veikkaan omaan naamaan tottumiseen kirjahyllyssä ja kaupoissa vievän hetken aikaa, mutta muuten fiilis on kyllä erittäin jees. Sellainen hämmentyneen onnellinen 🙂

Eka erä kirjoja siis otti loppuviikosta suunnan kohti maailmaa ja kirjoja onkin saatavilla ihan kaikkialta ympäri Suomen. Se on myös mukana Suomalaisen ”Voi Hyvin” -kampanjassa erittäin kovassa seurassa Mia Jokinivan ja Jutta Gustafsbergin uutuuskirjojen kanssa. Ei siis ollenkaan hassummin!

Reilut 250 sivua maanläheistä hyvinvointia, laajasti ja mielenkiintosesti käsittelevä kirja pitää sisällään kaikenlaista ihanaa aina reseptiikasta hormoneihin ja liikunnasta kauneudenhoitoon. Täynnä ajatuksia ja oivalluksia elämästä sekä hyvinvoinnista ja oman tasapainon löytämisestä. Ei keksittyjä totuuksia sillä jokainen meistä on ainutlaatuinen ja sen vuoksi yhtä ainoaa oikeaa vastausta ei näiden asioiden ääreltä löydä – sen sijaan jokainen voi kuitenkin onnistua löytämään itselleen parhaat mahdolliset jutut ja niiden suhteen kirja tarjoaakin inspiraatiota sekä ideoita, joiden kautta oman tiensä löytäminen sujuu entistä mutkattomammin.

Kuten kustantajallekkin aikoinaan sanoin, haluan kirjoittaa kirjan joka pitäis sisällään juttuja jotka oisin halunnut tietää vuosia sitten. Ja tässä se nyt on – mun käsissä ja kohta teidän kirjahyllyissä, toivottavasti mahdollisimman monia ilostuttaen. Osta joko omaksi, lahjaksi jollekkin josta välität tai sekä että 🙂 😉

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.