Hae
Aino Mäkelä

Beastmode: ON

Hahha epätoivonen yritys kuvata itse omaa selkää... :D

Hahha epätoivonen yritys kuvata itse omaa selkää… 😀

Tsau ja aurinkoisen energistä keskiviikko-aamua kaikille!<3

Vaikka maanantaina valittelinkin väsyneitä jalkojani, niin huhheijaa ei ne ongelmat kyllä salin puolella näy. ONNEKSI! Wuppiduu. Siis voi vitsit! Kevyen viikon jälkeen treenailu on sujunu ihan älyttömän hyvin 😀 Ihan vartavasten pitää hehkuttaa eilistä rinta+selkä -punttia ja sitä kun selälle sai laittaa +7,5kg enemmän rautaa mitä normaalisti…! Voin kertoo, että olin pelkkää hymyä kyllä ja lopputreenin ajan tuli kyllä ylitettyä itteä muutenkin 😀 Mun pitääkin ottaa teille kunnollinen selkäkuva, niin nähdään taas missä mennään – noi itse otetut nopeat puhelinräpsyt on aika kaameita nimittäin, sori 😀

Oon nyt viikolla käynyt salilla aina aamuisin, ennen kukonlaulua, koska en oo halunnut missata hetkeäkään noista ihanista auringon hellimistä tunneista <3 Kyllä se vaan välillä on ihana maata x-asennossa nurmella ja olla tekemättä yhtään mitään. Tai sitten lukea pääsykokeisiin 😀 Iltaisin on sitten parasta, kun vähän viilenee, niin vaihtaa sandaalit lenkkareihin tai vaikkapa rulliksiin (mun uus ehdoton lemppari!!) ja käydä vähän reippailemassa samalla ihaillen ihanan vihertävää luontoa.

Mikä on teidän kesän lemppari liikuntamuoto? Yhteiset pallopelit, esimerkiksi koris, biitsi ja jalkapallo, on musta kans ihan huippuja, mutta jotenkin se porukan kokoon saaminen on aina osottautunu ihan hirveän työlääksi 🙁

Mutta ei mulla muuta, AINO <3 KESÄ – nyt vaan viltti kainaloon ja takapihalle itseään grillaamaan!

Kesä lautasella - tofusalaattia <3

Kesä lautasella – tofusalaattia <3

8 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  mua on vaivannut myös noi väsyneet jalat lähiaikoina. alotin aika rankan juoksutreenin pari viikkoa sitten, seitsemän lenkkiä viikossa ja nyt tokalla viikolla kehoa on vaivannut väsymys, semmonen ettei saa raajoja liikkeelle samalla tavalla kuin esim. viime viikolla:D

  mietinkin, että en varmaan pääse palautumaan jotenkin kunnolla. tai jotain muuta tässä on, koska raskaat on jalat! silti käyn ne lenkit vetämässä mutta ei samalla voimalla pääse eteenpäin.. mm.. tuttua? keksitkö miten väsyneet jalat saa takaisin terhakoiksi?:D

  • Aino kirjoitti:

   Joo mä luinkin sun blogista, että melekonen juoksuviikko- hhuuh, reipas typy!:)
   Varmaan me molemmat kärsitään jostain palautumisongelmista, meikäläisellä vika taitaa olla ravintopuolella (ikävä hiilareita!!) joten oon vaan syöny pirusti enemmän kaikkea mahollista ja levännyt sekä venytelly. En kylä tiiä, että onko se yhtään auttanu ja mulla on taas maanantain rullistelusta jalat jumissa 😀 Tänään aion tankata pirusti ja huomenna kokeilla juoksulenkkiä aamusta, tuun sitten kertomaan että toimiko ;D

   • Senja kirjoitti:

    joo siis mustakin tuntuu, että en syö tarpeeksi hiilaria. nyt oon lisännyt ruisleipää siivun jokaiseen ateriaan ja sitten aamurahkan oon vaihtanut puuroon! katotaan alkaako paremmin toimia 🙂 ei oo kivaa kun kokoajan jalat kun kaksi raskasta puupökkelöä ja niillä pitäisi sitten pystyä juoksemaan jotain räjähtäviä vetoja, nou nou:D ja aattelin itseasiassa myös pitää viikonloppuna oikein kunnollisen jonkun tankkaussetin ja kattoa, miten kroppa siihen reagoi! just että miten seuraavan päivän lenkki sujuu..mut joo ois kiva kuulla jos keksit mikä toimii!:D

    • Aino kirjoitti:

     Toivottavasti toimii, kyllä ainaki tuntus että pitäs ainaki vähän helpottaa! Mulla nyt vähän tuo ruokavalio rajottaa noiden hiilareiden syöntiä, mutta tänään on kyllä jalat tuntunu aivan erilaisilta ja kävinkin aamulla jopa juoksemassa, kun eilen illalla tankkasin vähän kaurapuuroa, söin paljon kasviksia ja pari banskua. Eli se ainakin mulla toimi! Hih:)

 2. Katerina Alezandra kirjoitti:

  Nam miten ihanan salaatti tässä nälissäni kattelen 😀

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Hihhih ei varmaan helpottanut nälkää 😉 Maissi on uus ihana juttu, jota oon ruennut laittamaan salaatteihin – tulee ihanasti makeutta, nam:)

 3. Jonna kirjoitti:

  Sä oot kyllä tosi hyvässä kunnossa 🙂 näyttää tosi hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.