Hae
Aino Mäkelä

Parasta JUST nyt

Parasta JUST nyt
Reilun vuorokauden kotimatkan jälkeen en ois voinu kuvitellakkaan parempaa kotiinpaluuta sillä Helsingissä mua odotti kesäinen auringonpaiste ja melkein kakskyt astetta lämmintä! Ei paljon harmittanut siis palata kotii, päinvastoin.

Tässä mä nyt makoilen siskonpedillä nauttien mun ystävän vieraanvaraisuudesta sekä hanasta juoksevasta puhtaasta, juomakelpoisesta vedestä. Onneksi väsymys painaa niin tääkin pieni yksiö hiljenee jossain vaiheessa, muuten en varmaan hiljenis hetkeksikkään sillä tuntuu ihan uskomattoman vapauttavalta puhua suomea. Niin hassua!

Niinhän ne sanoo, että joskus pitää matkustaa kauas nähdäkseen lähelle. Mulle kyllä oli jo ennen reissuakin jo selvää, että koti on paikkana verraton. Ja Suomi kans! Kaikessa on puolensa, hyvänsä ja pahansa, mutta just nyt mulla on ihan parasta olla just täällä.

Huomenna sitten alkaakin jo ihan tavallinen arki pyöriä ja se alkaa pikkuhiljaa näkymään myös blogin puolella. Jatkossa siis saatte muutakin luettavaa reissujuttujen sijaan ja voin ainakin sen paljastaa, että loma inspiroi ihan omalla tapaansa taas liikunnan ja fiksun syömisen pariin. Ainakin niistä jutuista siis myöhemmin lisää tällä viikolla – stay tuned!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

TRANSLATION: Travelling is fun but home is always home. And at the moment I’m super happy to back in Helsinki! Sun is shining and summer is coming.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.