Hae
Aino Mäkelä

Mahoton maanantai ;)

Maanantai ja vapaapäivä – aika täydellinen kombo! Eilinen rentouttava lepopäivä teki kyllä tehtävänsä ja tänään  en ookkaan sitten oikein malttanut paikallani pysyä 😉 Ja näin vapaapäivän kunniaksi saattekin sitten oikein megapostauksen mun päivästä – ruokapäiväkirjaa ja treenijuttuja!Aamu alkoi reippaasti juoksuintervalleilla. Nyt kun juoksulenkit on kiireen takia jääneet vähemmälle oon tykännyt juosta intervallit lyhyemmillä vedoilla, mutta kunnon kohetessa palaan varmasti taas pidempiin vetoihin. Juoksu tuntui helpolta ja askel kevyeltä – ilmakin oli ihanan raikas öisen sateen jälkeen.

Kunnon hikitreeni on kyllä loistava tapa aloittaa aamu! Ihana saada veri kunnolla kiertämään kropassa ja sykkeet korkealle. Ei paremmin vois aamupöhnäistä väsymystä selättää 😉

Hewwwwkkua <3

Hewwwwkkua <3

Lenkin jälkeen oli vuorossa aamupala. Rakastan tämmösiä kiireettömiä aamuja, kun aamupalaankin kerkeää panostamaan normaalia enemmän. Tänään mulla teki mieli jotain tosi hyvää ja pitkästä aikaa teinkin porkkanakakkupuuroa – siinä on resepti, jota en halua koskaan unohtaa. Niin hyvää <3

Ennen salille lähtöä tein smoothien antamaan energiaa vetämään treeni täysillä alusta loppuun. Banaania, mustikoita, soijamaitoa, macajauhetta ja kookosöljyä – erittäin simppeli, mutta toimiva!

Pääsin pitkästä aikaa salille hiljaiseen aikaan ja olikin mukava tehdä treeni ihan rauhassa, ilman turhia keskeytyksiä. Tuli treenattua selkää, hauiksia ja vatsoja väsyksiin asti – tein aika orjallisesti ohjelman mukaan, mitä nyt jotkin liikkeet tein vähemmillä toistoilla ja isommilla painoilla että sain kunnon tuntuman.
Lounaan olin onneksi tehnyt jo etukäteen, joten pääsin suoraan salilta lautasen ääreen 😉 Mitään proteiinisheikkejä en siis tehnyt vaan söin täysjyväpastaa hedelmäisellä kookos-possukastikkeella. Kastikkeessa yhdistyi kaks täydellistä makuyhdistelmää: possu+omena ja kookos+curry – ne myös toimii kaikki keskenään ihan täydellisesti yhteen, niin herkkua!

Fiiliksiä mäeltä parin viikon takaa ;) kuva lainattu Voimalan Facebook -sivulta

Fiiliksiä mäeltä parin viikon takaa 😉 kuva lainattu Voimalan Facebook -sivulta

Iltapäivästä oli eessä Voimalan mäkitreenit, mutta enne sitä tietty piti naukata vähän välipalaa – oma kestosuosikki on tällähetkellä ananas-chiapuuro maitorahkalla – ei yhtään liian tuhtia, vaan sopivan raikasta ja kevyttä ennen treeniä 🙂

Treeneissä lämmittelyjen jälkeen vedettiin 3minuutin välein mäkiveto maksimiteholla yhteensä kymmenen kertaa. Alkuun se taas kuulosti helpolta, mutta totuus oli jotain ihan muuta.. mulla kyllä kunto kesti, mutta jalkojen voimaan/nopeuteen mä kyllä vähän petyin 🙁 Aamun intervallitreenilläkin voi olla osansa asiaan, mutta ei se pääsyyllinen ole.Päivän päätteeksi kävin vielä parantamassa maailmaa lenkkeilemällä hyvässä seurassa. Teki hyvää palautella kevyellä reippailulla tehokkaan päivän päätteeksi ja tunnin kävelyn jälkeen olinkin jo supernälkäinen. Suunnaksi siis koti ja hellan ääreen 😉 Tein mausteisia chili-valkosipuli kanapihvejä ja hauduttelin kaveriksi kasviksia. Marinaadin pihveille tein ihan itte perus oliviiöljy+viinietiikka+chili+valkosipuli+mausteet -tyylillä ja potkua kyllä riitti! Aineenvaihdunta sai kunnon sysäyksen 😉

Ihanan värikästä :)

Ihanan värikästä 🙂

Nyt mä tässä vielä herkuttelen valkosipulisella pinaatti-tomaattimunasörsselillä, avokadolla ja raejuustolla. Tästä piti tulla avokado-raejuusto täytteinen pinaatti-tomaatti-munarulla, mutta unohdin vahingossa levyn liian kuumalle ja se siitä sitten 😉 Mä kyllä rakastan kaikkia munakasjuttuja, kun ne ei mee pilalle vaikka kuinka onneton kokki oliskin!

Nyt mä varmaan saakin alkaa sitten jo nukkumaan? Oon nimittäin aika poikki, uskokaa tai älkää 😉 Huomenna sitten vähän iisimmin – aamusta töitä ja illalla koulutukseen! Jospa siinä välissä kerkeäis salillakin käydä, into ainakin on kova 🙂

 

6 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Oi miten herkullisia ruokakuvia! 🙂 Slurps!
  Mäkin rakastan kiireettömiä aamuja! <3 On ihana syödä oikein kunnon aamupala rauhassa ja nauttia iso kuppi kahvia ilman kiirettä. 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Niinpä! Jotenki päivästä tulee heti vähän skarpimpi kun sen saa alottaa ilman turhia hätäilyjä 😉

 2. Susanna Kinnunen kirjoitti:

  Siis täytyy sanoa, että ihana nähdä, että joku liikkumisen lisäksi myös syö oikeesti KUNNOLLA! 🙂

  Oon siun blogia seuraillu jo pitemmän aikaa, mutta en taida olla saanut aikaseksi kommentoida 😀 Ihanan pirteitä ja aitoja nää siun postaukset aina 🙂

  Jos haluat, ni käy kurkkaamassa miun treeniblogia: sussukk.blogspot.fi 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jes, kiitos kommentista! Halusinkin vähän muistuttaa siitä syömisen tärkeydestä – nälissään ei jaksa eikä treenistä saa kaikkea irti 😉

   Mä oon myös tosi laiska kommentoija, joten ei hätää 😀 Käyn ehottomasti tutustumassa sun blogiin, treeniblogeja on aina kiva lueskella!

 3. Sofia kirjoitti:

  Namii ihanan näkösiä ruokia!

  coconutknockout.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.