Hae
Aino Mäkelä

Hoitavaa värikosmetiikkaa

Olen koko syksyn ollu aivan haltioissani, sillä oon onnistunut löytämään käsiini ihania luonnonkosmetiikan helmiä! Etenkin meikkejä, joiden suhteen mun alkutaival oli enemmän ja vähemmän pettymyksiä täynnä.. Nyt voin kuitenkin todeta käsi sydämellä olevani täysin luomunaama sillä mun meikkipussista ei löydy enää yhtään synteettistä kosmetiikkatuotetta, mikä on mulle henkilökohtasesti tosi tärkeetä. Muutos, joka syntyi pikkuhiljaa askel askeleelta 🙂

Ja nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa ihanaa luonnonkosmetiikkaa itsellenne!

ZAO - hoitavaa värikosmetiikkaaI Love Me -messuilta bongasinkin ZAO:n, jonka meikit ovat 100% luonnon alkuperää ja pakattu ekologisiin bambupakkauksiin. Hurmaavien, maanläheisten pakkausten sisältä tosin paljastuu jotain vielä ihanampaa: toinen toistaan herkullisimpia, upeissa väripigmenteissä loistavia meikkejä!

Ihanan värimaailman lisäksi oonkin ihastunut ZAO:n juurikin sen ideologian vuoksi. Tuotteet on valmistettu innovatiivisesti, värimaailmoilla leikittellen ja suurin osa tuotteista on myös saatavilla täyttöpakkauksissa, mikä takaa sekä kestävyyden että tuotteen edullisuuden asiakkaalle.
ZAO - hoitavaa värikosmetiikkaaZAO - hoitavaa väriskometiikkaaViimeksi Oulussa käydessäni vierailin myös Kauneudella -kauneushoitolassa sekä jäsenkorjauksessa että meikkiopissa ZAO:n maahantuojan luona. Tyttömäiseen tapaan oon aina ollut kiinnostunut meikkaamisesta, mutta halusin oppia muutamia yksinkertaisia kikkoja joiden avulla lopputulos ois entistäkin parempi. Nyt mun ehostuksen tärkeimmät rituaalit onkin:

 1. Ihon sävyn tasoitus. En oo koskaan osannut peittää oikeaoppisesti mun tummia silmänalusia, vaan oon aina onnistunut lähinnä korostamaan niitä. Helena opasti mulle hyvän tekniikan ja valkkas mun iholle sopivan sävyn, jolla saan samalla myös punertavuudet häivennettyä tarpeen vaatiessa.
 2. Kontrastia! Väriä kulmakarvoihin ja silmien rajauksiin – ei mustaa, vaan ruskeisiin silmiini sopivia maanläheisiä sävyjä, jotka saa mun silmät erottumaan.
 3. Väriä! Poskille heleää korallia ja huulille lämmintä kuparia. Ne tuo mun arkimeikkiin viimeisen silauksen ja tekee siitä samalla sopivan näyttävän, olematta silti yhtään överi 🙂

ZAO - hoitavaa värikosmetiikkaaZAO - hoitavaa värikosmetiikkaaZAOn meikkivalikoima on siis laaja ja samalla hyvin laadukas. Bambupakkausten yhdenmukainen linja jatkuu tuotteissa, jotka myös sisältävät bambua 🙂 Tässä hoitavassa värikosmetiikkasarjassa hoitavina aineina onkin mm. bambujauhe, bambun lehtiuute ja bambun juuriöljy – kaikki luomulaatuisia! Raaka-aineista löytyy myös orgaaniset shea-voi, silika, omega-rasvahappoja, F-vitamiinia ja antioksidentteja.

Haluaisitko itsellesi upean ZAO-meikkisetin? Kommentoi tähän postaukseen ja kerro, mikä sinua kiehtoo eniten luonnonkosmetiikassa ja voit voittaa magneettirasian valitemillasi luomivärisävyillä ja puuterilla 🙂 Käy myös tutustumassa ZAO:n tuotevalikoimaan! Aikaa kommentoida on sunnuntaihin 20.12 asti, jonka jälkeen arvon onnekkaan voittajan.

Onnea kaikille arvontaan! Oon tosi iloinen, että saan tarjota yhdelle teistä ihanan joululahjan joka sekä kaunistaa, että tekee hyvää. Myös ympäristölle 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

33 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Eniten kiehtoo puhtaus, mutta ylivoimaisesti se kun iho voi oikeasti hyvin luonnonkosmetiikalla. Itse sain aknen pois kokonaan luonnonkosmetiikan avulla. <3 Lemppareina Zuii ja Lavera, mutta tätä uutuutta mielellään kokeilisin! 🙂

 2. katrilli kirjoitti:

  Kosmetiikan puhtaus, minun herkkä ihoni reagoi herkästi näppylöin jos käytän synteettisiä tms. tuotteita. Ja kaupan päälle luonto kiittää 🙂

 3. syky kirjoitti:

  Minun meikit on niin vanhoja….vois uusia ja vaihtaa astman takia luonnonkosmetiikkaan…

 4. Annie kirjoitti:

  Itsekin olen vaihtanut kosmetiikan (paria poikkeusta lukuunottamatta) luomuun ja olen ollut tosi tyytyväinen! Parasta siinä on se, että tuotteissa ei ole keinotekoisia aineita/myrkkyjä, mitä synteettisistä tuotteista usein löytyy. Ihon puhdistus, rasvat ja meikit on kaikki luomua ja nykyään löytyy iso valikoima ihania ja ihanan tuoksuisia tuotteita! Madara ja Zuii on lempimerkit, mutta Zao:akin mielellään testaisin 🙂

 5. minerva kirjoitti:

  Puhtaus, mutta myös eettisyys. Monet luonnonkosmetiikan tuotteet ovat myös eläinkokeettomia. Lisäksi olen huomannut ihoni voivan paljon paremmin luonnonkosmetiikkaan siirtyessä.

 6. Miisu kirjoitti:

  Luonnonmukaisuus ja ajatus siitä, että tukee näitä parempia, eettisiä valintoja!

 7. Marja kirjoitti:

  Luonnonmukaisuus. Ei lisäaineita. Jotain jo kokeillut ja hyvät kokemukset. Tämä merkki ei ole ennestään tuttu.

 8. MM kirjoitti:

  Mielenkiintoista ovat puhtaat raaka-aineet. Kuinka kauan ne säilyvät hyvänä?
  ”Pilaantuvatko” nopeasti?

 9. Ride kirjoitti:

  Mimensä mukaisesti luonnollisuus! Miksi ruokia kehon suurinta elintä synteettisellä kuralla kun en epäpuhdasta tavaraa syökään?

 10. Emma kirjoitti:

  Luonnollisuus, en halua laittaa iholleni jatkuvasti iholleni tarpeettomia vahvasti teollisia lisäaineita 🙂

 11. Kasa kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikaa käytän siksi, koska ne ovat myrkyttömiä ja hoitavat ihoa ❤

 12. Katri Ikävalko kirjoitti:

  Olen kärsinyt jo kauan kovasta hikoilusta ja tietenkin silloin meikki kasvoissa kärsii, Mielelläni tuotteita kokeilisin, koska hiljakkoin vasta olen tutustunut myös luomumeikkeihin ja olisihan sitä kiva että sitä repertuaaria olisi myös toiselta merkiltä. Oma suosikkini on Idun Minerals.

 13. Elisak kirjoitti:

  Parasta on luonnollisuus Ja eettisyys! Jos arpaonni suosii niin antaisin nämä lahjaksi äidilleni joka meikkejä enemmän käyttää. Hänen herkälle iholleen ne sopisivat hyvin.

 14. Linsku kirjoitti:

  Puhtaat raaka-aineet ja vain parasta minulle-ajatus saa minut innostumaan ZAO:sta. Olen pikkuhiljaa siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin mutta tietämystä on vielä vähän, joten kyseisiin tuotteisiin olisi ihana päästä tutustumaan. 🙂
  Kärsin myös akneihosta, joten olisi kiva testata toimiiko nämä todella myös omalla ihollani.

 15. saana kirjoitti:

  Luomunaamalla on menty melkein tähän asti, mutta työelämään astuessa opiskelujen jälkeen tulee varmasti laitettua myös naamaan useammin meikkiä ja siksi onkin nyt suunnitelmissa kunnon luomumeikkisetin haaliminen. Iho on kuitenkin meidän suurin elin, joten ei ole aivan samantekevää mitä iholle laittaa.

  Nyrkkisääntönä: en laittaisi iholleni mitään mikä olisi äärimmäisen vaarallista sisäisesti nautittuna. Siksi luomukosmetiikka on ehdotonta!

 16. jomppuomppu kirjoitti:

  Tämä on ihana meikkisarja! Ihastelin tätä sarjaa taannoin Tallinnassa, mutta budjetti ei silloin antanut myöden ostoksille. Puhtaat ja eettiset raaka-aineet ekologisessa, kauniissa pakkauksessa, täydellinen yhdistelmä!

 17. Jenna Ou kirjoitti:

  Ihoystävällisyys ja puhtaus ennen kaikkea. Tämä sarja on ihan uusi tuttavuus, enemmän kuin mielelläni tutustuisin näihin tuotteisiin!

 18. Heidi kirjoitti:

  Luonnonmukaisuus ja puhtaus 🙂

 19. Kulla kirjoitti:

  Parasta on luonnollisuus..Kokeilen itse eka kerran ripsiväria. Luulen, että sellainen pakkaus pysyy paremmin kädessä kun muovinen.

 20. Pia kirjoitti:

  Minäkin ihastelin näitä messuilla 🙂 mulla on käytössä pari madaran tuotetta ja oon ollut tyytyväinen. Luonnolisuus kiinnostaa ravinnossa ja nyt olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota myös kosmetiikkaan, koska sekin on päivittäisessä käytössä jolloin laadulla on merkitystä.

 21. Eliisa kirjoitti:

  Oon tosi laiska meikkaaja ja ylipäätään ostamaan meikkejä. Luonnonkosmetiikka vaikuttaa niin ihanalta, mutta sen kokeileminen on aina jäänyt. Olisi ihanaa saada päivitystä näin jouluksi, jotain piristystä tähän talven harmauteen. Luonnonkosmetiikassa kiehtoo juuri puhtaus ja mahtavat värit.

 22. Saana Rajala kirjoitti:

  Mä oon tosi kiinnostunut kaikesta luonnonkosmetiikkasta ja harmillisen vähän oon päässyt testailemaan niitä….

 23. mymmeli kirjoitti:

  Se, että voin erilaisten synteettisten kemikaalien sijaan ajatella levittäväni kasvoilleni luonnollisia ja ihoa ravitsevia tuotteita!

 24. Aino Palomäki kirjoitti:

  Ehdottomasti luonnonmukaisuus. Kuljen omalla polullani kohti mahdollisimman ”luomua” elämää, ja blogisi on ihana inspiraation lähde!

 25. Anu kirjoitti:

  Luonnonmukaiset tuotteet ja se että cuperosa ihoni ei oikein hyväksy kaikkea.

 26. Roosa kirjoitti:

  itse luonnollisuus ja lisäaineettomuus! ihastelin itsekin iloveme-messuilla näitä, kyllä tulisi ahkeraan käyttöön(:

 27. Mimi kirjoitti:

  Minulle tärkeintä kosmetiikassa on luonnonmukaisuus ja eläinkokeettomuus. Haluan tietää ettei kosmetiikkani ole vahingollinen minulle tai millekään/kellekään muulle. Ihoni parani luonnonkosmetiikan myötä aknesta ja atooppinen ihoni on rauhoittunut. ZAO:lta vakituisessa käytössä ovat jo meikkipuuteri, huulipuna ja ripsiväri. Luomivärit olisivat seuraavana hankintalistallani?

 28. Sannu kirjoitti:

  Luonnonmukaisuus ja turvallisuus ehdottomasti!

 29. Linnea kirjoitti:

  Itsekkin olen tämän vuoden aikana hiljattain siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Mielestäni on ihanaa meikata, kun tietää tuotteiden olevan puhtaita eivätkä ne tuki ihohuokosia. Kärsin epäpuhtauksista, joten mineraalimeikit ovat parantaneet ihoani huomattavasti:)

 30. yvonne kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikassa kiehtoo se, että se on puhtaampi ja turvallisempi vaihtoehto!

 31. Mariella kirjoitti:

  Luonnonmukaisuus kiehtoo ehdottomasti eniten! Olisi ihanaa kokeilla puhtaita raaka-aineita myös kosmetiikassa, eikä pelkästään ruokavaliossa.

 32. Katja kirjoitti:

  Eettisyys luontoa kohtaan. Isona plussana tietenkin se, että ne hoitavat ihoa ehdottomasti paremmin kuin synteettinen kosmetiikka 🙂

 33. Suvi Buckman kirjoitti:

  Olen jo pitkään miettinyt, että mitä kaikkea kosmetiikka voikaan sisältää. En tiedä yhtään, mitä iholleni laitan! Siispä tarkoituksenani olisi myös vaihtaa kaikki meikit vähitellen luonnollisiin. Puuteri ja kajaali löytyy jo 🙂 Luonnonkosmetiikasta voin olla varma, etten laita iholleni mitään synteettistä. Uskon, että iho alkaa myös voimaan paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.