Hae
Aino Mäkelä

Haaste

Ihanat Elina ja Emilia haastoivat mut useissa blogeissa pyörineeseen tunnustus/kyselypostaukseen, joten tässä tää nyt tulee 🙂 Ensin ajattelin, että nää ei ihan sovi mun blogin tyyliin mutta tän tekeminen olikin tosi kivaa hommaa! Oisin keksiny itestä vaikka mitä juttuja kerrottavaksi, hahha 😀

Kuvituksena on viimeaikaisia kuvia mun instagramista, mut löytää sieltä nimimerkillä aippee 🙂

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 random faktaa 

1. Oon aika malttamaton ja tykkään, että asiat menee mun suunnitemien mukaan. Esimerkiksi muiden myöhästyminen sovituista tapaamisista ja odottelu on tosi raivostuttavaa 😀

2. Oon tosi yksinkertainen ihminen ja tuun tosi vähästä onnelliseksi. En tarvi mitään massiivisia elkeitä tai isoja tapahtumia, jotta hymy nousis huulille. Ihan vaan sekin riittää, että joku tuntematon hymyilee 😀

3. Rakastan suunnitella ja järjestää kaikenmoisia juhlia sekä illalliskutsuja. Just semmosia kissanristiäisiä, mitä mun kalenteri pursuaa 😀 Mua onkin tituleerattu monesti Bree Van De Kampiksi ja pakko myöntää, että mussa on kyllä hävettävän paljon samaa. Vaimomateriaalia, you know.

4. Tykkään pitää itseni kiireisenä. Mun kalenteri on täynnä kissanristiäisiä ja treenitki on merkattu vähintään kahdeksi viikoksi eteenpäin kalenteriin 😀 Toki siellä on sitten paljo suttuja ja rakseja, kun suunnitelmilla on yleensä tapana muuttua.

5. En ymmärrä ihmisiä jotka valittaa talvesta, sillä mä olen oppinut rakastamaan sitä. Kylmyys on vaan pukeutumiskysymys ja ahhh, onko oikeasti mitään kauniimpaa kuin auringonpaiste pakkaspäivänä? Vaikka onhan kesä jokaisen vuoden kohokohta – aurinko sekä yöttömät ja lämpimät kesäyöt – niin oon onnellinen että osaan nykyään nauttia myös talvesta.

6. Rakastan kuntosalitreeniä ja se meneekin monesti sosiaalisen elämän edelle 😀 Oon kohta varmaan ihan erakko, hahha!

7. Oon sisältäni täys amis. En siis ajele marketeilla rallia, mutta mulla on aina ihan älyttömän bileet autossa kun ajelen. Oon varmaan aika hauska näky liikennevaloissa, kun eläydyn niin täysillä niihin jumputusbiiseihin 😀

8. Turmelen mun aivoja surkeilla sarjoilla, kuten Kauniit ja rohkeat sekä Unelmien poikamies(tyttö). Viime keväänä olin myös ihan koukussa One Tree Hilliin niin kauan, kun katsoin yhden jakson mun kaverin kanssa – rupes hävettämään niin paljon sen sarjan surkeus, että en enää pystyny kattomaan sitä 😀

9. Mut nimettiin lapsena rautakangeksi, sillä mä en vaan venynyt. Nyt oon ruennu ahkerasti venyttelemään ja tavoitteena onkin saada pian kämmenet lattiaan 😉 Lapsena myös mun paras kaveri luuli, että mä olen maailman lihavin lapsi.. tästä varmaan voi päätellä, että mulla on aina ollut äärimmäisen hyvä ruokahalu.

10. Viihdyn mun surkeessa duunissa ihan liian hyvin ja fiilistelen sitä liikaa. Vaikka se on sellanen homma, jota harva viitsii tehdä mä oon siitä ihan mielissään – hyvät työkaverit, paljon hommaa eikä tarvi istuskella paikoillaan, just niinku mulle tehty!

11. Mä tunnustaudun lukutoukaksi. Luen aina iltaisin kirjoja ennen nukkumaanmenoa – joskus romaaneja, fiktiivisiä kirjoja ja toisinaan elämänkertoja sekä vähän vakavampaa kirjallisuutta. Esimerkiksi viime syksynä luin tosi paljon kirjoja Pohjois-Koreasta. Ravitsemuksesta kertovat kirjat on kans viimeaikoina ollut aika kova sana, nytkin on yks lukemisen alla 🙂

 

1. Mikä on paras lapsuuden muistosi? Mulla oli tosi onnellinen lapsuus ja parhaat muistot sijoittuu kyllä kesään, jonka vietin mun serkkujen kanssa mummolassa leikkien ja maatilalla töitä tehden. Navettahommat oli mun lemppareita 🙂 

2. Mikä olisi unelmien matkakohteesi? Tällähetkellä haluaisin tosi kovasti Tarifalle Espanjaan! Ois ihan mielettömän siistiä päästä kokeilemaan leijasurffausta ja se on kuulemma loistava mesta siihen 🙂

 
3. Lempiruokasi? Kasvistortillalasagne. Mmmmm….
4. Lempivaatteesi? Varmaan mun r-collectionin pappakollarit 😀

5. Lempi urheilulajisi?
Salilla treenaaminen ehdottomasti. Vai onko se urheilulaji? Jos ei, niin siitten ehdottomasti sulkapallo.

6. Kuka inspiroi sinua?
Monetkin ihan tavalliset ihmiset. Tällähetkellä inspiroidun valtavasti eri bloggaajien jutuista. Yks isoin inspiraation lähteeni on kuitenkin mun pikkuveli (joo, ihan oikeesti.. :D), sillä kundilla on nimittäin elämänasenne kohdillaan!

7. Mikä on salainen unelmasi? Hmm mulla ei taida hirveesti olla salaisia unelmia sillä oon äärimmäisen huono pitämään asioita itelläni 😀 Ja sitäpaitsi unelmointi yhdessä jonkun toisen kanssa on ihan mahtavaa! Varmaan lapsen adoptointi on sellainen, josta en ihan jokaiselle oo kertonut. 

8. Luottomeikkisi? Garnierin BB-voide, se vaan tekee ihmeitä mun iholle. Siihen vielä päälle irto- ja aurinkopuuteria niin mun arkimeikki on valmis 🙂 

9. Mikä adjektiivi kuvaa sinua parhaiten? Tätä pitäis kysyä varmaan joltain muulta. Mutta aurinkoinen vois olla aika jees – siinähän yhdistyy positiivisuus ja energisyys aika hyvin? 😉

10. Suurin muutos elämässäsi? Koirista luopuminen.

11. Hauskin kesäpäivä? Hankala valita parasta – eiköhän ne kaikki kesän aurinkoiset päivät, jotka vietettiin rannalla pelaillen, uiden ja aurinkoa palvoen ollut aika hauskoja 🙂

Ja mä nyt oon aivan älyttömän tylsä, enkä haasta ketään. Ihan vaan siksi että musta tuntuu että tää sama haaste on ollut jokaisessa blogissa jossa oon viimeaikoina vieraillut 🙂

Itseasiassa voisin haastaa kaikki bloggaajat, jotka tätä ei vielä oo tehnyt…
montakohan löytyy? ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.