Hae
Aino Mäkelä

Bootcamp 3/3

Bootcamp

Noniin, nyt ois meidän Juhannusbootcampin vikan treenin aika! Voit kurkata ensimmäisen ja toisen osan linkkien takaa. 

Bootcampin viimeisenä päivänä oli tarkoitus hyödyntää meidän mökin ihanan jyrkkiä portaita sekä ympäristön mäkiä. Ne on juoksuharjoittelun tukena tosi ideaalisia treenipaikkoja sillä niissä treenaamalla saadaan lisää haastetta tukemaan niin juoksukuntoa kuin alakropan kehitystäkin. Mun mielestä porrastreenejä ja mäkivetoja kannattais sisällyttää jokaiseen treeniviiikkoon mm. niiden haastavuuden ja monipuolisuuden vuoksi 🙂

Bootcamp

5 kierrosta:
– portaiden juoksu ylös
– portaat ylös joka toiselle portaalle askeltaen (askelkyykky)

3 kierrosta:
– ”kääpiökävelyä” eli kyykkyasennossa ylös, joka toiselle portaalle askeltaen

+ 5x tasajalkahyppy-loikkia syväkyykystä n.20m
+ 5x yhdenjalan loikkia 3/jalka & vaihto n.20m
+ 5x mäkiveto

Bootcamp

Mäkivetojen aikana kiinnitin myös huomion siskon juoksuasentoon, jonka korjaamalla mäkivetojen teho ja nopeus nousi ihan silmissä 🙂 Siitä tuli niin siisti fiilis! Itseasiassa koko bootcampin suunnittelu ja vetäminen oli niin kivaa, että rupesin jopa vähän ikävöimään ohjaustöitä liikunnan parissa.. Harmi, että just nyt mulla ei oo siihen aikaa, mutta eihän sitä tiedä mitä sitä tulevaisuudessa keksii? 😉

Meidän portaat oli niin kapeat ja jyrkät, ettei niissä ihan kaikkea uskaltanut tehdä mitä ois tehnyt mieli. Mutta jos porrastreenit kiinnostaa, niin voisin yrittää saada kuvattua teille vielä monipuolisemman ja hapottavamman treenin tänne bloginkin puolelle? Ja älkää ymmärtäkö väärin: tääkin treeni oli tosi kova, mutta kuten tiedätte – tyylejä on monia 😛

Ihanan energistä sunnuntaita <3 Mä ite nautiskelin oikein kunnolla ja nukuin melkeen kellon ympäri, joten tänään mulla ainakin riittää virtaaaa!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

2 kommenttia

 1. Pulmu kirjoitti:

  Moikka Aino!
  Mua ainakin kiinnostaisi porras- tai mäkitreeni vähän enemmänkin, olisi siis kiva saada jonkinlaisia lisävinkkejä tai videotakin aiheeseen liittyen 🙂
  Mutta kiitos bootcamp-postauksista, innostaa enemmänkin treenaamaan!

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Jeee! Mä teen parhaani, että saadaan kuvattua noita videoita 🙂 Ja jos ei onnistu niin vinkkejä tuun ainakin jakamaan. Huippua, että sait näistä motivaatiota – näitä oli tosi kiva tehdä ja ennenkaikkea suunnitella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.