Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Vinkki vappuostoksille!

Kaupallinen yhteistyö: PUR Kauppa

Hauskaa Vappua!

Tulin vinkkaamaan teille PUR Kaupan Ystävämyynneistä, jotka on käynnissä nyt kuluvan viikonlopun ajan. Jos PUR on sulle vielä tuntematon niin kerrottakoon, että oon itse aikanaan ollut siellä töissä <3 PURilla on ihana valikoima kaikkea mitä hyvivoinvaan & luonnolliseen elämäntapaan voi tarvita. Siis terveellisiä elintarvikkeita, laadukkaita ravintolisiä, ihastuttavaa luonnonkosmetiikkaa..!

Nyt Ystävämyynnin aikana PURilla on verkkokaupassa tarjouksessa valittuja tuotteita ja myös päivittäin vaihtuvia supertarjouksia. Sain shoppailla Ystävämyynnin tuotteita etukäteen ja valitsin tarjouksista omat suosikkini, ja ennenkaikkea tämän itsellekkin haastavan (=stressaavan) ajanjakson helpottamiseksi.

MUN VALINNAT

  • Wild Nutritionin Ashwagandha KSM66 Plus on yks mun lempparituotteita, joita oon käyttänyt varmaan siitä lähtien kun se tuli PURin valikoimaan 😀 Tää on ihan loistava apu stressinhallintaan ja on parantanut mulla sekä keskittymiskykyä että unenlaatua.
  • Tähän elämäntilanteeseen sopii loistavasti Living Nutritionin Holy Basil, jota mulle ammattitaitoisesti suositeltiin kun kyselin vinkkejä miten voisin helpottaa oloani ja parantaa jaksamistani. Tulsi tekee hyvää niin hengitysteiden hyvinvoinnille sekä tasoittaa mieltä auttaen stressinhallinnassa.
  • Toisena uutuutena halusin tutustua runsaasti kasvien fytokemikaaleja sisältävään Wild Nutritionin Antioxidant Boostiin sillä jokainen meistä tarvitsee nyt runsaasti vahvoja antioksidantteja tehostamaan elimistön vastustuskykyä!
  • Saman sarjan Iron Plus on todella hyvin imeytyvä rautalisä! Wild Nutritionin lisäravinteet kasvaa ravinnossa, joten niiden imeytyminen on aivan omaa luokkaansa.

Näiden mun poimintojen lisäksi Ystävämyynneistä löytyy muita laadukkaita ravintolisiä, aurinkosuojia tuleviin aurinkoisiin päiviin ja muita ekologisia valintoja kotiin. Menkää ihmeessä tutustumaan koko valikoimaan ja tekemään löytöjä!

Jos haluat hyödyntää Ystävämyyntien aikana supertarjouksen useammalta päivältä, niin se onnistuu helposti käyttämällä uuden tilauksen yhteydessä koodia ”KOKOA” jolloin se lisätään toimituskuluitta aiempaan tilaukseesi. Ilmaiset toimitukset saat yli 69€ arvoiseen tilaukseen ja vapun kunniaksi yli 50€ tilauksiin saat lahjana mukaan ihanan kasvonaamion!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Ei hyvää ilman pahaa / Entä jos..? Huolettomat kuukautiset

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: PUR Kauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.