Hae
Aino Mäkelä

Täydellistä unta

En ymmärrä miten oon malttanut olla tästä niin kauan hiljaa. Jo melkeen kuukauden! Normaalistihan mä huutelen teille heti ensimmäisenä kaikesta hienosta ja mahtavasta, mutta veikkaan että tän kans en halunnut nuolaista ennenkuin tipahtaa – tahdoin olla asiasta varma, etten vaan vahingossakaan huijaisin teitä. Sillä mulle tää oli iso juttu ja varmasti moni teistäkin voi tästä saada apua 🙂

Kerron ensin pienen tarinan…

Four Sigma Foods InstantReishi

Instagram @makelaino – tiistai-aamuna messujen jälkeen: Liekkö lumetta vai totta, mutta messujen jälkeen oon nukkunu ku tukki ku oon vaihtanu mun iltadrinkiksi Four Sigma Foodsin reishin. Viime yönäki niin hyvin, että aamulla en heränny ees kelloon 😀 Kolmen vuoden univammailun jälkeen pakittee mukavasti!

Kiertelin I Love Me -messuja yhdessä ihanan Minnan kanssa ja viimeisenä tehtiin pysähdys Four Sigma Foodsin standille. Olin kiertänyt messualueen läpi jo pari kertaa aiemminkin, joten sienet oli jo nähty – niinpä otin puhelimen käteen ja rupesin selailemaan puhelintani. Ensimmäisenä kuuntelin ääniviestin, joka sai mut hihittelemään onnesta ja seuraavana hetkenä luin viestin ystävältä, joka puolestaan herkisti mut kyyneliin.

Säikähdin omaa ailahtelevuuttani sillä vastaavanlaisia tunnealojen heilahteluja en ollu kokenu aikoihin. Olin ihan superherkillä ja kaipasin apua, joten vuodatin Minnan kanssa juttelevalle tytölle mun tuntoni enkä sillä hetkellä osannut kuvitellakkaan kuinka ison palveluksen itselleni tein. ”Reishiä! Se tasapainottaa hormoneja ja helpottaa stressiä.” tuli kuin tykinsuusta ja niinpä ostin itselleni paketin kotiin testattavaksi.

Reishi-diileri

Viime perjantain piristys – ihana Tiia minun unikavereidn kans! Hihhi <3

Illalla korvasinkin perus teekupposen reishillä ja painuin unille – silloin oli siis sunnuntai. Tiistai-aamuna nukuin niin sikeästi etten herännyt herätyskelloon ja ilokseni havahduin siihen tosiasiaan, että olin nukkunut monen vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa koko yön täysin putkeen heräämättä kertaakaan! Uskomatonta.Viime viikolla ostin reishiä neljä pakettia lisää.

Kiitos siis ihanan Minnan sekä FSF:n ständin avuliaan tytön nukun nykyään yöni paremmin kuin aikoihin. Reishin lisäksi asiaan voi vaikuttaa myös stressin vähentyminen mitä edesauttoi oman elämän uudelleen priorisointi minkä alkusyksystä tein: tutustuin itseeni paremmin ja opin hahmottamaan selkeämmin omia tavoitteitani sekä voimavarojani. Kiitos siitä kuuluu Oman Elämäni Inventaariolle ja sitä kautta taas Minnalle <3

Four Sigma Foods InstantReishiJos jollain on mennyt ohi niin Oman Elämäni Inventaario on siis hyvinvointivointihaaste, jonka jokainen voi tehdä aikasta ja paikasta riippumatta. Kuuden viikon aikana haasteessa käydään läpi fyysistä hyvinvointia, ihmissuhteita, työelämää ja talousasioita, suhdetta itseensä sekä henkistä hyvinvointia. Haasteeseen voi ilmottautua mukaan vielä huomiseen eli sunnuntaihin 16.11 saakka TÄMÄN linkin kautta ja hintaa on vain reilu 30€ :) Suosittelen lämpimästi kaikille ja oonkin iloinen, kun moni teistä on kertonut lähtevänsä haasteeseen mukaan!

Rentouttavaa viikonloppua,
<3 Aino

Yhteistyössä Oman Elämäni Inventaarion kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.