Hae
Aino Mäkelä

Kun rakastaa sitä mitä tekee, ei tylsisty koskaan

Tällä hetkellä mulla oikeestaan tekis mieli vaan hihkua innosta ja toitottaa elämän hienotta kaikkialle! Tajusin nimittäin kuinka älyttömän onnellisessa asemassa mä oon – mä opiskelen alaa joka mua oikeasti kiinnostaa, nautin älyttömästi mun työstä ja mun elämässä on paljon ihania ihmisiä, saan toteuttaa itseäni juuri haluamallani tavalla eikä kukaan ohjaile mun valintoja. Parastahan tässä on, että mun elämäni isoin murhe tällä hetkellä on se, että en millää jaksais viettää tätä hiton treenilepoa enää! 😀

Ihana raitapipo saatu SuperYellow:lta – kiitos <3

Eilen just oli ihan älyttömän tatsikas opiskelupäivä – meillähän on siis koulussa tulossa FISAFin lisenssikokeet ens viikolla, joten jänniä aikoja eletään 😉 Palaset vaan loksahteli kohdalleen ja tajusin homman yksinkertasuuden. Mitään hillitöntä stressiä en oo missään vaiheessa kokeesta ottanutkaan enkä aio siihen rueta – joko mä pääsen sen läpi tai sitten en, se on vaan yks koe joka ei kerro musta sinällään yhtään mitään. Eiköhän se oo paljon tärkeämpää ymmärtää ja osata ne asiat, entä suoriutua kokeesta täysin pistein? 😉 No okei – oishan sekin aika siistiä, hahha! 

Joskus sitä on myös miettiny, että miksi sitä edes ylipäätään treenaa? Mikä saa mut sinne salille kerta toisensa jälkeen? 😀 Nyt kun oon pakosta joutunu tätä lepoa ottamaan niin oon tajunnu yhden asian – treenaaminen, kehittyminen ja uuden oppiminen on mun intohimo! Ei pelkästään siis salilla käyminen vaan ihan opiskelujenkin osalta musta on kaikista parasta oppia uutta ja kehittää itseäni aina vaan paremmaksi ja paremmaksi.Treenaamisessa musta taas on ihanaa olla oman oppimisen ”koekaniinina” ja katsoa mihin kaikkeen mä pystynkään 😉 Voi että kun en jaksa odottaa, että pääsen mun uuden treeniohjelman kimppuun ja nähdä kuinka se mulle toimii! Sitä on kyllä viilattu ja hiottu – nyt mun vaan pitäis sitten malttaa noudattaakkin omia ohjeitani sillä tunnetusti mun pitkäjänteisyys on saattanu aina välillä keppostella 😀

Vielä siistimpää kun itsensä muokkaaminen on tietty vaikuttaa muiden elämään positiivisesti. Oon viettäny nyt iltoja suunnitellen ja kasaten treeniohjelmia sekä fiksaten ruokapäiväkirjoja kuntoon. Ennen en edes ajatellutkaan, kuinka paljon hyvää niinkin pienillä jutuilla saa aikaseksi! Ja paras palkkahan on se positiivinen muutos minkä toisessa näkee – energisyys, innostus ja aito hyvinvointi, joka kumpuaa sisältä. Ja arvatkaa kuinka onnelliseksi tulin aamulenkillä, kun eilisen postauksen jälkeen mun puhelimeen ilmesty viesti mun siskon aamupalasta – siis ihmiseltä, joka harvoin sitä syö ja jolle oon aina toitottanut sen tärkeydestä! SUCCESS! 😀 Samoten ne viestit ja kommentit, joissa kiitetään motivaatiosta jonka mun jutut tarjoaa – niistä tietää kyllä tekevänsä jotain oikein ja siitähän se hyvä mieli vasta tuleekin!

On se vaan niin että kysymykseen ”Miten sä jaksat opiskella/treenata/elää terveellisesti?” on vaan yks oikea vastaus – siksi koska just sitä haluaa tehdä ja ne jutut on se mun juttu, jotka tuo mun arkeen paljon onnistumisen hetkiä ja iloa 😀

Jos te ette oo vielä löytäneet sitä omaa juttuanne, niin jatkakaa etsimistä! Kyllä se sieltä vielä löytyy, kun vähiten odottaa – pitää vaan olla avoimin mielin ja antaa kaikelle tilaisuus, joskus voi yllättyä positiivisesti 😉 Elämässä ei kannata tyytyä mihinkään.

Niin ja vielä loppuun haluan kertoa teille ihan älyttömän hyvän motivaatiokikan, jolla saa pidettyä treenibuustiaan yllä loistavasti! Mä itse otan joka treenin jälkeen itestäni kuvan, kuvan jossa välittyy se sen hetkinen fiilis onnistumisesta ja siitä loistavasta olosta, joka mulle treenaamisen jälkeen tulee – just tämmösiä, joita tässä postauksessakin oon käyttänyt. Erittäin toimivaa, sillä niitä kuvia selaillessa ei tarvi kahdesti miettiä että jääkö makaamaan sohvalle, hahha 😉

Rakkautta kaikille!

<3 Aino

4 kommenttia

 1. Tia Leivo kirjoitti:

  Toi ’koekaniinina’ toimiminen on kyllä hyvin sanottu! Se on ehdottomasti aina ihan huippufiilis, kun saavuttaa jotain, mikä aiemmin on esim. ollut vaikeaa! 🙂 Mä oon myös huomannut, että yleensä salille meno alkaa helpoiten kyllästyttää, jos jostain syystä joutuu pitämään usean päivän tauon. Se on uskomatonta, miten nopeasti kynnys kasvaa ja mukavuudenhalu lisääntyy 😀

  • Aino kirjoitti:

   Jep, sepäs se :D)Ja kynnys kyllä kasvaa nopeaa joskus jos sattuu laiskistumaan, mutta tämmösessä ”pakkotilanteessa” ei kyllä niin oo päässy käymään.. hah. Noh, jos pari päivää vielä malttais..! 😀

 2. siiri kirjoitti:

  oot vaan niin ihana <3 i agree kaikkeen ! sitä jaksaa tehdä niitä asioita mistä nauttii, koska niin paljon kun ne ottaakin niin ne aina antaa enemmän 🙂

  PUUSSS ! ps. osta lennot 😉

  • Aino kirjoitti:

   Kuin myös, pusuja sinnekki! <3
   PS. JOO! Otan, ei epäilystäkään! Palkkapäivää ootellessa, hihhi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.