Hae
Aino Mäkelä

Snackin’

Aamupala auringossa <3

Aamupala auringossa <3

Ja helteet vaan jatkuu ja mä nautin. Ahh ihanaa! Tänään aamulla käytiin Minnan kanssa juoksemassa ja voi vitsi kuinka hyvää teki. En oo pariin viikkoon tehnyt rehellistä juoksulenkkiä ja kyllähän se vaan oli edelleen niin ihanaa mitä muistelinkin 🙂 Lenkin jälkeen leivoin porkkanarieskoja ja siirryin pihalle nauttimaan aamupalaa. Kyllä elämästä vaan on helppo nauttia – uunituoretta leipää, herkkuja päälle ja auringonpaiste sekä lämpö.

Nyt viime viikolla on tullut  herkuteltua jos jonkinmoisilla välipaloilla. Normaalisti jos oon kokoajan menossa välipaloina toimii yleensä hedelmät/porkkanat/pähkinät tms, mutta nyt kun oon viettänyt päivät lähempänä kotia oon testaillut myös erilaisia välipaloja ja tässä viikon parhaat, olkaa hyvä 😉

VIHDOIN!! Eikä Keso pettänyt tälläkään kertaa ;)

VIHDOIN!! Eikä Keso pettänyt tälläkään kertaa 😉

 

Viikon yllättäjä ;)

Viikon yllättäjä 😉

Maanantaina mulla oli jääkaapissa oikeastaan vaan porkkanoita, selleriä ja maapähkinävoita. Luin joskus jostain blogista selleri+maapähkinävoi -kombosta ja muistan kuinka ajatuskin ällötti 😀 Voisko se oikeesti olla hyvää? Noh maanantaina sitten testasin ja voi kyllä, hyvää on! Kombo on suorastaan koukuttava. Niin koukuttava, että tälläkin hetkellä nautiskelen siitä 😉

Niin ja tuosta Keson välipalasta. Maistelin sitä marjaversiota ja kyllä mä siitä tykkäsin, itseasiassa tosi paljon. Mähän normaalistikkin teen monesti raejuusto+marja+pähkinä -komboja välipalaksi, joten joko mulla on outo maku tai sitten tää oikeasti on vaan tosi mielipiteitä jakava herkku..?! 😀 Mä kyllä veikkaisin, että jokainen Keson nimeen vannova tykkää myös tästäkin – se sen pehmeys yhdistettynä rapeuteen ja makeuteen..mmm <3 Onko joku muu maistellut näitä Keson uutuuksia?

mmmmmmmmm <3

mmmmmmmmm <3

Viimesimpänä snackinä esittelen mun uusimman keksinnön! Riisikakuthan on loistavia treenin jälkeen nautittuna ja kehittelin niille äskön älyttömän herkullisen kuorrutteen – muussasin banaanin, sekoitin joukkoon ruokalusikallisen kaakaojauhetta sekä ruokalusikallisen kaakaovoita ja mikrotin seosta puolisen minuuttia. Älyttömän hyvää ja helppoa!

Tää olikin eka juttu jossa käytin tuota kaakaovoita. Oisko teillä jotain ideoita tai vinkkejä sen käyttöön? 🙂

5 kommenttia

 1. senja kirjoitti:

  hehe kesofanina on pitänyt tota maistaa monet kerrat mutta ikinä sitä ei löydy kun kaupasta haluaisi ostaa 😀 pitää mennä johonkin isoon markettiin ehkä.. kuullostaa ja näyttää hyvältä!

  • Aino kirjoitti:

   Mä en ainakaan oo löytäny noita k-kaupoista:/ eli kantsii mennä Prismaan ettimään! 😉

 2. Kettu kirjoitti:

  aaah mä niin nautin näistä sun ravinto postauksista! parhaita! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.