Hae
Aino Mäkelä

Ecco-love

Ecco-loveOnneksi en oo koskaan ollut liiemmin korkokenkä-naisia, vaikka teininä kuljeskelinkin pääasiassa lättäpohjaisilla ballerinoilla ja tennareilla.

Kun viime keväänä vedin ensimmäistä kertaa jalkaani valkoiset jakkinahkaiset Eccon tennarit se oli rakkautta ensiaskelilla. Rakkautta, joka kesti läpi kesän ja teki mun elämästä murtuneen jalan kanssa siedettävää. Veikkaan, että huonommilla kengillä olisin saattanut luovuttaa mun jalkaparan kanssa jo ennen juhannusta.

I Love Me -messujen kynnyksellä mun jalka oli onneksi jo tosi hyvässä kunnossa, mutta tiesin silti tarvitsevani kolmen päivän messurupeamaan hyvät kengät alleni eikä mun tarvinut kauaa pohtia mitkä ne vois olla. Olin  jo aiemmin ihastellut Eccon syysmalliston tyylikkäitä, laserleikatusta nahasta valmistettuja INTRISINC -lenkkareita, joten olin haljeta onnesta saadessani ne omakseni.

Ecco-loveKolme päivää messuilla sujui kuin unelma ja jalka kiitti loistavasta kenkävalinnasta. Kevyt kenkä ja sen muotoiltu pohja varmistavat parhaan mahdollisen ergonimisen mukavuuden ja saumattoman muodikkaan ulkoasun, joka saikin messuilla paljon kehuja osakseen.

Täytyy sanoa, että Ecco ei petä koskaan – tän toimivampaa, kauniimpaa ja mukavampaa kaupunkilenkkaria tuskin löytyy! Niin, ellei sitten ensi keväänä kun Eccon uusi mallisto saapuu kauppoihin… Villi veikkaus, että sieltäkin löytyy joku pari huutaen mun nimeä 😛

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.