Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntain taikaa

Ahhhh ihana Sunnuntai, viikon oma lempparipäivä. Tai ainakin yksi niistä 😀 Vaikka mulla onkin vielä tällepäivälle työvuoro edessä se ei onnistu pilaamaan sunnuntain rauhoittavaa ja rentouttavaa fiilistä. Sunnuntaisin on aina sellainen fiilis, että viikko on ohi ja kaikki velvollisuuden hoidettu. Ei tarvitse tehdä mitään, ei niin yhtään mitään.

Aamulla herättyäni join ison lasillisen jääkaappikylmää vettä, puin lämpimästi vaatetta, otin valmiiksi pakatun treenikassin kainaloon ja poljin salille. Kuuntelin rauhallista musiikkia ja mietin vähän tulevaa treeniä valmiiksi – oli järkyttävät poltteet päästä vetämään viikon viimeinen treeni täysiä ;D Salin pihallakin oli vain muutama hassu auto, mahtavaa.

Ensiksi valloitin juoksumaton, asetin 3% kallistusta ja laitoin treenimusiikit soimaan. 20minuutin kävely/hölkkä/juoksu -lämmittelyn jälkeen havahduin siihen, että väkimäärä salilla oli kolminkertaistunut?? 😀 Apua! En oo koskaan nähnyt meidän salilla niin paljon porukkaa.. Noh, eipä ne onneksi mun treeniä haitanneet vaan sain tehdä kaiken ihan rauhassa ilman turhia odotteluja 🙂 Lihaskunnon jälkeen vielä 10minuuttia crossarilla loppuun ja valmista tuli! Mahtava fiilis 🙂


Perus aamupala – soijamaitoon tehtyä kaurapuuroa soijarouheen, raejuuston, marjojen ja seesaminsiementen kera.

Tässä sitä nyt istutaan sohvalla aamupuuron kanssa. Lemppariblogit on luettu läpi ja uutisetkin tsekattu. Kohta vois melkein alkaa valmistautumaan töihin lähtöön, mutta tässä kuitenkin käy niin, kuten aina silloin kun mulla on liikaa aikaa aamulla – kiire sopii mulle paremmin, että huomaan kellon olevan liikaa ja kohtapian myöhässä töistä.. 😀 Onneksi mulla on superlyhyt työmatka ja maailman parhaat työkaverit.

Ens sunnuntaina taidan kuitenkin ruuhkan välttämiseksi suunnata aiemmin salille ja nauttia rauhallisesta hetkestä ennen töitä jonkun kaverin kanssa brunssilla. Voi kunpa oisinkin tajunnut sen jo tänään 🙂

Tienaako muutkin tänään tuplapalkalla vai saatteko viettää päivän tehden ihan mikä vaan sattuu kivalta tuntumaan? 😉 Jokatapauksessa, nauttikaa sunnuntain taiasta!

2 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Aamulla tienattu, nyt salille ja sit loppu ilta rennosti kotona. 🙂

    • Aino kirjoitti:

      Toivottavasti päivä meni mukavasti! Tuo on kyllä ihan parasta, kun saa jo heti aamulla työt hoidettua alta poies 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.