Hae
Aino Mäkelä

Täyteläinen lakritsikaakao

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuuntelin perjantaina mun ihanan kolleegan, Jaakko Halmetojan, podcastia jossa juteltiin kevään piristävistä ruokajutuista ja superfoodeista. Siitä inspiroituneena marssin suoraan keittiöön ja pyöräytin itselleni lakritsinmakuisen, täyteläisen kermaisen kaakaon – kaakaon, joka vei mut muistoissa vuosien taakse ja takaisin talvilomien laskettelureissuille. Silloin kuumana höyryävä Tazza-kaakao yhdessä hillomunkin kanssa oli ihan parasta, mitä tiesin!

Siispä tänäänkin, kun kaivattiin pientä lämmikettä parin tunnin metsäretken jälkeen, päädyttiin samaiseen kaakaoon. Ja voi luoja, miten hyvää se oli! Niin hyvää, että mun suosikki suklaakeksitkin taisi jäädä toiseksi 😉

Lakritsikaakao,
2 reilua mukillista

5 dl nestettä (itse käytin vettä ja kauramaitoa)
4 rkl vaniljaheraproteiinia
3 rkl kookosmannaa
3 rkl raakasuklaamassaa
2 tl lakritsijauhetta

Lämmitä neste kiehuvaksi. Lisää se blenderiin  yhdessä muiden ainesten kanssa ja sekoita tasaiseksi! Nauti heti tai kaada termospulloon ja ota mukaan kevätretkelle.

Nauttikahaan auringosta ja ihanista kevätsäistä! Pakatkaa eväät reppuun ja suunnatkaa metsään, sillä ei varmaan misään oo kauniimpaa kuin siellä tähän aikaan vuodesta.

Rentouttavaa sunnuntaita,
<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.