Hae
Aino Mäkelä

Paljon virtaa auringosta

Hola hola, auringontäyteinen tervehdys!

Huomenia en voi toivottaa, sillä oon ollut hereillä jo useamman tunnin 😉 Heti herättyäni vedin lenkkarit jalkaan ja suuntasin ulos auringonpaisteeseen. Mulla oli aivan liikaa vaatetta ja juoksulenkille ois riittänyt pelkät shortsit ja t-paita! Teinkin rauhallisemman 1,5h lenkin, nautiskelin auringosta, lämmöstä, vastaantulevien ihmisten hymyistä ja kauniista maisemista. Pysähdyin matkalla vähän liikuntapuistoon treenailemaan – musta on ihan mahtavaa, että upeiden lenkkireittien varrelta löytyy tälläsiä 🙂 Tuota puistoa kyllä ohikulkijat hyödyntääkin tosi paljon.

Aamulenkillä

Jos auringolla on ihmeellinen vaikutus ihmisiin niin mitenkäs toi jääkiekko sitten…? 😀 Eilen Suomi-Slovakia pelin ekan erän jälkeen otin suunnaksi potkistreenit, mutta kuinka ollakkaan olin ainut joka saapui paikalle! Kaikki muut oli jääneet kotiin pitämään kisakatsomoa..siis ihan uskomatonta! 😀 Treenit siis jäi välistä ja siirryin potkissalin naapuriin kaverien kisakatsomon jatkeeksi jännittämään pelin loppuun.

Pelin jälkeen mulla oli superhyvä fiilis ja päätinkin lähtä heittämään kevään ensimmäisen rullaluistelulenkin lämpimän ja aurinkoisen kevätillan kunniaksi. Viime keväänä olin ihan paniikissa rullaluistimet jalassa, mutta eilen fiilis oli ihan huikea – en pelännyt kaatumista kertaakaan ja rullat vei eteenpäin kuin itsestään. Huomaa kyllä, että oma kropanhallinta on kehittynyt ihan hurjasti:) Tänä kesänä tulee varmasti rullailtua paljon enemmän entä aiemmin.

aurinkoa2_170513

Aurinkoa on kyllä tällä viikolla onneksi riittänyt paljon meidän iloksi. Ja ihanaa kun päivätkin on nykyään niin pitkiä, että vaikka istuisi kirjastolla useamman tunnin tai on jumissa töissä, niin silti kerkeää nauttia valosta! Nautitaanhan tästä nyt ihan täysillä, kun voidaan <3

Minä ja Suvin (minun entinen) Vimma <3

Minä ja Suvin (minun entinen) Vimma <3 Maailman paras koira!

Mulla alkoi nyt viikon loma mun vakkariduunista, joten sen kunniaksi tietty otin muutamia promokeikkoja kalenterin täytteeksi 😉 Joten jos liikutte näillä kulmilla, niin saatatte törmätä muhun vähän normaalista poikkeavissa merkeissä, hahha! Tää viikko on ollut ihan superkiireinen ja nuo päivittäiset ulkoiluhetket on piristänyt ja tuonut lisää virtaa ihan hurjasti. Oon ollut joka ilta töissä (mitäs tässä nyt yhdeksän vuoroa putkeen..?) ja sen lisäksi oon ollut paljon kirjastolla lukemassa. Onneksi lukeminen alkaa olla jo niin hyvällä mallilla, että siitä ei paljon tarvi enää stressata! Tälläsen kiireisen arjen keskellä mä kuljen paikasta toiseen laukku täynnä eväsbokseja, suunnitelmallisuus on kaiken A ja O, jos haluaa pysyä ruodussa 😉 Eväspostausta onkin toivottu ja sellainen tuleekin heti ens viikolla!

Tässä vielä teille ihana biisi, josta mulle tuli aamun lenkillä ihan superhyvä fiilis. Ihanaa perjantaita kaikille! <3

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Punkkinen Viipukka <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.