Hae
Aino Mäkelä

VIIKKO14 – treenipäivis ja -fiiliksiä!

MAANANTAI salitreeni etureidet+vatsat, juoksu/kävelylenkki 25min
TIISTAI jooga 20min, salitreeni rinta+selkä, potkunyrkkeilytreenit
KESKIVIIKKO salitreeni hartiat+hauis+ojentajat
TORSTAI salitreeni takareidet+pakarat+vinot vatsat, jooga 20min, potkunyrkkeilytreenit
PERJANTAI jooga 30min
LAUANTAI salitreeni etureidet+vatsat
SUNNUNTAI salitreeni rinta+selkä, kävelylenkki 55min

Kuten huomaatte, oon tosissaan innostunut joogasta. Lihashuolto on tosi tärkeää ja samalla haluan myös kehittää mun tasapainoa – oon kokenut joogan tosi hyväksi molemmissa 🙂 Linkitin tekemäni harjoitukset teille, niitähän tosiaan löytyy youtubesta vaikka kuinka paljon. Ja toi perjantain video.. älkää sitten säikähtäkö, sieltä löytyy yli-innokas jenkkimuija rauhallisen joogin sijaan.. hahha 😀

Viime viikon jälkeen tän viikon treenit on tuntunu erityisen hyviltä. Kyllä tää nelijakonen ohjelma on vaan mun juttu! Ihan erilaisella teholla on kyllä vedetty koko viikko ja huhhuh, kyllä on hiki virrannut 🙂 Kyllä toi tunti tehokkaasti käytettynä salilla on paljon fiksumpaa entä pidempi sessio vähemmillä tehoilla.

Oon myös laittanut itseni oikeasti koville ja treenipäiväkirjan avulla seurannut omaa kehittymistä painojen suhteen. Mä oon oikeasti paljon vahvempi mitä oon kuvitellutkaan 😀 Jos sarjat on tuntunu kevyiltä niin oon rohkeasti lisännyt painoja siihen pisteeseen asti, että toistot jaksaa tehdä just ja just loppuun asti – ja siitähän se paras fiilis irtoaa, itsensä ylittämisestä!

 
 
 
Miten teiän treenailut?! 🙂

5 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  jooga kyllä ylitti odotukset: olin viikonloppuna astangajoogan alkeiskurssilla, yhteensä kuusi tuntia joogaa ja aiai on kyllä lihakset aivan jumissa! en todellakaan tajunnut, että se on noin rankkaa. ihan mieletön uusi harrastus kyllä! nyt kk-kortti joogasalille hankittu ja tavoite kolmesti viikossa käydä joogatunnilla 🙂 haha en tiiä enää miten ängen kaiken mun liikunnan viikkoon, kun haluan ne lenkit ja pumpitkin saada tehtyä 😀 no, onneksi jooga on usein aamuisin:)ja sitä voi sitten tosiaan ihan kotonakin tehdä!

  • Aino kirjoitti:

   Oijoijoi kuulostaa ihanalta! Harmi, kun mulla ei täällä oo mahdollisuutta mennä joogasalille (täällä ei varmaan ees oo sellasta?!) enkä kyllä ennättäiskään. Onneksi tosiaan tuo Youtube on keksitty, hahha 😀

 2. Rita kirjoitti:

  Mun pitäis muistaa jogailla enemmän.. Täälläkään ei oo joogasalia ja mun salilla joogat on joko a) aikaan jolloin oon koulussa, b) iltaisin eli mun päiväkortti ei kata sen kellonajan joogatunteja tai c) viikonloppuaamuisin ennen kukonlaulua 😀 Pitäis ehkä silloin lauantaiaamuisin jaksaa kammeta itsensä ylös heti aamusta joogailemaan, tai sitten joogailla ihan kotona jos tilaa riittäisi.. Upeet kädet muuten, itsellä tollaset tavoitteena.. Ehkä sit joskus:) Käytettyjen painojen ylös merkkailu on muuten parhautta ikinä, tai ylipäänsä se, että tajuaa edistyneensä. Mä salilla käyntiä aloitellessa sain jalkaprässiä tehtyä juuri ja juuri 30 kilolla 3×12 -sarjaa, mutta eilen sain ylpeänä todeta, että 3×10 100kg on juuri sopiva tällä hetkellä. Tuntui.. Hienolle ;)Tortillalasagnesta tuli ihan huippua ja ihan megaiso satsi, syön sitä varmasti loppuviikon. Tein kasvisversion, ihan sikahyvää! 🙂 Kiitti reseptistä!

  • Rita kirjoitti:

   Jogailla.. 😀 Uusi urheilulaji on syttynyt.

  • Aino kirjoitti:

   Kotona joogailukin on ihan toimivaa, eikä vie edes paljoa tilaa. Kannattaa kokeilla!:)Ja tiedän kyllä niiiiin tunteen..se pieni kilonkin kehitys tuntuu aina niin palkitsevalta! Ohan tää treenaaminen ihan mahtavaa.Ja huippua että tykkäsit! Mun mielestä se itseasiassa on kasvisversiona vielä hitusen parempaakin, hihhi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.