Hae
Aino Mäkelä

Tuu mukaan: Functional Flow! (+arvonta)

Hei vaan kaikille,

mulla on teille kivoja uutisia! Nimittäin järkätään mun yhteistyökumppanin, aka toinsen kodin, Esport Bristolin kanssa teille taas pientä kivaa 🙂 Lauantaina 19.3 klo 16:15-17:15 teillä on mahdollisuus tulla mun kanssa testaamaan Bristolin hauska ja haastava ”Functional Flow” -tunti. Functional FlowMua on houkutellut jo siitä asti kun tunti tuli aikatauluihin käydä kokeilemassa sitä, mutta arvatkaa vaan onko se koskaan sopinu mun kalenteriin.. Ei. Nyt kuitenkin vielä ennen muuttoa pääsen sen tekemään ja vieläpä yhdessä teidän kans! Ihan huippua!

FUNCTIONAL FLOW Toiminnallista harjoittelua hammock silkin kanssa. Täysin uudenlainen kehonhallintaa ja lihaskuntoa haastava harjoitus ilmajoogassa käytettävän kankaan kanssa. Keho linjataan hammock silkkiä ja painovoimaa hyödyntäen optimaaliseen asentoon, jossa voimantuottoa hyödynnetään myös liikeratojen ääriasennoissa. Tässä treenissä haastetaan vartalon syvien tukilihasten käyttöä ja tunti tuo monipuolisuutta harjoitteluun niin kuntosali- kuin ryhmäliikuntaharrastajalle.

Kuulostaa niin siistiltä! Tunnille osallistuminen on teille tietysti ilmaista ja voit ilmoittautua mukaan laittamalla mulle sähköpostia osoitteeseen aino@ainomakela.com, mutta tee se pian sillä vain nopeimmat mahtuu mukaan 🙂 Kaikkien tunnille osallistujien kesken arvotaan myös kahdelle pieni yllärisetti eli kuukauden jäsenyys huikeaan Esport Bristoliin ja meidän ”Välipalat – Virtaa Superfoodeista” kirja! Eli nyt vaan  laittamaan mulle sähköpostia ja reilun viikon päästä sit päästäänkin treenaileen yhessä 😉

Treeni-iloa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kuva: Esport Bristol

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.