Hae
Aino Mäkelä

Ketogeeninen suklaavanukas

*Sisältää mainoslinkkejä

Vallitsevan, uuden ja erilaisen tilanteen vuoksi oon siirtänyt toimiston omalle sohvalleni. Ei se ergonomisin vaihtoehto, tiedän!, mutta nyt juuri se turvallisin ja paras ratkaisu niin minulle kuin läheisilleni.

Yhtäkkiä suuresti lisääntynyt kotoilu on tuonut mukanaan myös positiivisia juttuja, sillä olen esimerkiksi innostunut siivoamaan! Viikonloppuna myös sain kolmen kuukauden odottelun jälkeen siivottua ja järjesteltyä meidän varaston (=vaatehuoneen) ja ripustettiin jopa yksi hyllykin seinälle. Vapaa-ajan lisäännyttyä myös yhteydenpito läheisiin on kasvanut ja oonkin viettänyt paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa videochättien kautta, joita en oo aiemmin paljon käyttänytkään!

Kotona vietetyn ajan myötä myös yksi hieman unilla ollut, itselle rakas asia on alkanut taas heräilemään: nimittäin kokkailuinspis! Oon joka päivä tehnyt itselleni jotain kivaa ja kaunista syötävää, ja uskonkin että reseptien määrä blogissa tulee tässä kevään mittaan normalisoitumaan entiselle tasolleen. Ehkä jopa viikottaiselle?  

Kokkailu- ja säästöinspiraationa mietin myös, että kiinnostaisko teitä mun viikottainen ruokalista ja reseptit niiden ruokien kokkailuun? Sellainen ois hauska toteuttaa, vaikka toki oiskin sitten heti useamman postauksen rypäs 🙂

Ketogeeninen suklaavanukas

Noh, mutta nyt voitaisiin mennä jo päivän varsinaiseen aiheeseen eli täyteläiseen suklaavanukkaaseen, joka sopii täydellisesti myös ketogeeniseen ruokavalioon! Tämä ketogeeninen suklaavanukas on sekä herkullinen että täyttävä ja oon nauttinut sitä yhdessä myös gluteenittomien vohveleiden ja vaniljaisen chia-vanukkaan kanssa.

KETOGEENINEN SUKLAAVANUKAS

avokado
200ml kookoskermaa
4 mitallista Puhdas+ KetoFuel Chocolate & Coconut -jauhetta
0,5 rkl psylliumkuitua
ripaus merisuolaa

Lusikoi avokado blenderiin, kaada joukkoon kookoskerma ja mittaa mukaan KetoFuel -jauhe sekä psylliumkuitu. Lisää suola ja sekoita tasaiseksi! Raasta päälle laadukasta tummaa raakasuklaata tai tarjoile rouskuvien kaakaonibsien kera.

Nämä pienet jutut, helposti valmistuvat terveelliset herkut saa kotiolot tuntumaan entistä paremmilta ja etätyöpäivät suorastaan luksukselta! Ja näillä pienillä askelilla voi valmistautua myös ketogeeniseen kokeiluun, joka meidän vihdoin ois tarkoitus aloittaa pääsiäisenä. Nimittäin just nyt meillä on aikaa panostaa myös siihen!

<3 Aino

LISÄÄ HERKULLISIA RESEPTEJÄ:
4x kuuma juoma / Bataatticurry / Gluteeniton proteiinipannari

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.