Hae
Aino Mäkelä

Ihanaa Ystävänpäivää!

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

Hyvinvointi on kokonaisuus – se ei ole pelkästään puhdasta ruokaa, säännöllistä ateriarytmiä ja liikunnan harrastamista. Ihan yhtä olennaisena osana siihen liittyy henkinen puoli ja siihen ainakin mulla liittyy hyvin vahvasti ihmiset mun ympärillä 🙂 Mä oon erittäin sosiaalinen ihminen ja viihdyn älyttömän hyvin ihmisten parissa, rakastan viihdyttää kavereita mun kertomuksilla ja mikään ei oo parempaa, kuin piristää toisen huonoa päivää tai tsempata jännän paikan tullen! 

Nyt varsinkin, kun asun kaukana perheestäni ja nuoruusvuosien ystävistäni, oon alkanut tajuamaan paremmin ystävyyden merkityksen. Kuinka paljon voi piristää pienikin tekstiviesti keskellä päivää? Tieto siitä, että joku jossain ajattelee sua. Sen ei tarvi olla mitään ihmeellistä tehdäkseen suuren vaikutuksen. Eikä kaikki ihmiset osoita omia tunteitaan samalla tavalla, avoimesti ja vuolaasti, eikä niin tarvitse ollakkaan – kun toisen tuntee niin ymmärtää vähemmälläkin, hihhi. 

Älkää pitäkö ystävyyttä ja rakkaitanne itsestäänselvyyksinä – rakkaus ei tästä maailmasta lopu kesken, vaikka sitä toitottaisi jokaiselle vastaantulijalle! Joka päivä on meillä on mahdollisuus tehdä joku onnelliseksi – ja itse ainakin tulen onnellisimmaksi juuri siitä, kun saan hymyn jonkun toisen kasvoille.

Kertokaa rakkaillenne että välitätte! Nauttikaa toistenne seurasta ja viettäkää kaikki oikein ihana Ystävänpäivä <3 Tää superromantikko vaihtoi illan rusettiluistelusuunnitelmat olympiajääkiekon kisakatsomoksi, mutta kuten sanoin – jokainen tyylillään 😉 Kaiken ei aina tarvi olla niin siirappista ja vaaleanpunaista.

<3 Aino

kuvat weheartit.com

4 kommenttia

 1. siiri kirjoitti:

  <3 PUS ja pian jo oikeesti nähään ! mutta kuten sanoit niin ne pienet jutut riittää kertomaan, että se toinen on mielessä ja etenkin sydämessä kokoajan, joka päivä, joka hetki vaikka välimatkaa oliskin muutama kilometri (rimmas niin kivasti toi hetki ja kilometri että hypähdin täällä ihan riemusta, haha). ystävyys ei katso aikaa eikä paikkaa !

  • Aino kirjoitti:

   Niinpä, ihanasti sanottu!! <3

   PS. hahahaha arvaa vaa rupesko muaki hihityttämään toi riimittely 😀

 2. mOm kirjoitti:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.