Hae
Aino Mäkelä

Omenapiiras lasissa

OmenapiirassmoothieHeissulivei!

Viikko alkaa täällä aika mallikkaasti. Itseasiassa kaksi päivää täysin ilman sähköpostia ja työpaineita teki ihmeitä. Eikä edes haittaa, että vastaamattomien sähköpostien määrä kasvoi yli nelinkertaiseksi sillä nyt mulla on ihan erilailla fiilistä näpytellä vastauksia ja tarttua innolla uusiin haasteisiin! Aika ihanaa.

Nyt on muutenkin myös ihana viikko edessä, sillä viikonloppuna koittaa vihdoin vuoden kohokohta: I Love Me -messut. Tuun olemaan messuilla jokaisena päivänä, perjantaina valmistamassa Olohuoneessa terveellisiä herkkuja klo 12 ja iltapäivällä luovun omaisuudestani klo 16-18 Bloggaajakirppiksellä 🙂 Lauantaina oonkin sitten klo 15-17 esittelemässä mun uusinta ”Body – Tyttöjen hyvinvointikirjaa”.

OmenapiirassmoothieLoppuviikon hulinan vastapainoksi aion ottaa alkuviikon rennosti ja nautiskella ihanan kirpsakoista, aurinkoisista syysilmoista. Villasukkien ja teen juonnin lisäksi nautin syksyllä ihan hurjasti lämmittävistä mausteista ja nautiskelen muistakin kauden antimista – kuten omenoista. Seuraava smoothie sai itseasiassa inspiraationsa aiemmin julkaisemastani raa’an omenapiiraan reseptistä, joka onkin ollut tän syksyn yks ykkösherkuista 🙂

Ja tää on niin hyvää ettei sanotuksi saa. Paitsi että WOU!

Omenapiirakkasmoothie
omena
4 taatelia
puolikas avokado
2 dl mantelimaitoa
2 rkl manteleita
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
ripaus aitoa vaniljaa
ripaus suolaa

Kyseinen herkkusmoothien resepti julkaistiin myös Voicen sivuilla, jonka toimitukselle kerroinkin mun syksyn herkullisimmat ja piristävimmät reseptit 🙂 Omenapiiraan lisäksi joukosta löytyy tietysti ravinteikas marjaversio sekä klassinen vihersmoothie, mun omalla twistillä varustettuna! Kannattaa siis kurkata reseptit ja tutustua samalla mun muihin energisoiviin vinkkeihin näin ilmojen viiletessä 😉

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Vetelen tätä just aamupalana ja ompahan hyvää! Toi vaniljaripaus tuo kivaa makua siihen. Ite tein tosin hieman vihreemmän lisäämällä inkivääriä ja pinaattia. Kiitos näistä helpommista resepteistä, kivaa löytää reseptejä, joihin tarvittavat ainesosat löytyy kaikki jo valmiiksi kotoa 🙂

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Oijoijoijoi inkivääri on IHANAA <3 Ja varsinkin omenan kans! Ihan superhyvää, oi että 🙂 Kiitos kommentista – jatkossa samankaltaisia reseptejä tulee varmasti lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.