Hae
Aino Mäkelä

Viikonloppu-fiilistelyä

Heippa vaan kaikille! Onko teillä ollu mukava viikonloppu?

Mulla oli kyllä ainakin tosi kivaaaaaa 🙂 Tänään mulla on ollut vapaata töistä ja eilenkin oli vaan aamuvuoro, joten sekin tuntui melkeen vapaapäivältä. Yllättävän helposti sitä lauantaina pääsi 04:45 sängystä ylös, vaikka edellisenä iltana nautiskeltiin tyttöjen kanssa muutamia sitsukoita aurinkoisen päivän kunniaksi. Töiden jälkeen suuntasin vielä kirjastolle lukemaan ja luku-urakan selättämisen jälkeen ahtauduin vappu-ihmismassaan kaupungille – huh sitä ihmisten määrää..

Niin ja eilenhän sitten herkuteltiin ihan olan takaa! Olin mun kaverin luona yökylässä ja koska oon ihana yökyläilijä-vieras niin leivoin aiemmin viikolla hehkuttamaani bataattikakkua illan iloksi ja pitihän sitä makuunista hakea vähän Parrotseja leffanaposteluksi. Noi Parrotsit on kyllä ihan huippuja ja paljon parempia entä karkit – söin sellasiakin muutaman, mutta vatsa rupes heti kiukuttelemaan niin jätin ne herkut muille ja keskityin omiini ;-D

Eilinen oli siis lepopäivä treeneistä, mähän yleensä vietän mun lepopäivät silloin kun on paljon muuta ohjelmaa. Jotenkin en vaan osaa maata koko päivää sohvalla tekemättä mitään.. silloin sitä salille lähtöä miettii kokoajan ja se lepopäivän vietto tuntuu täydeltä mahdottomuudelta:) Ja lepopäivä+herkkupäivä=paljon energiaa tulevien päivien treeniin ;D
Käyttääkö muut tätä samaa taktiikkaa? Mulle tää ainakin toimii älyttömän hyvin!

Tänään sitten aamu startattiin raittiissa ilmassa lenkkeillen – energiaa kyllä olikin lepoilun ja herkuttelun jälkeen kuin muille jakaa! Päätin tutustuttaa mun kaverin HIIT-treenien ihmeelliseen maailmaan – ”Tuleekohan mulle edes hiki?” se mietti ennen treeniä ja arvatkaa miten kävi? ;D Kaverin aamupala  meinas tulla moikkaamaan meitä ja mullakin nousi syke 97% maksimista, että juu – hiki tuli! Tehtiin siis 4x4min intervallit ja pakko myöntää, että kyllä se minuutti tuossa vaiheessa tuntuu aaaaaaaaika pitkältä ajalta. Mutta voi että oli ihana fiilis lenkin jälkeen!

Päivällä suuntasin sitten vielä shoppailemaan – TAAS ! Mä en oo aiemmin viihtynyt vaatekaupoissa yhtään, mutta viime aikoina oon kuluttanut niissä yllättävän paljon aikaa. Kyllähän mulla on koko kevät/kesävaatevarasto uusittavana, kun oon kasvanut liian pieneksi entisistä vaatteista eikä mua muutenkaan enää huvita pukeutua teltta-mallisiin riepuihin. Ja shoppailu tuntuu kyllä huomattavan paljon paremmalta nykyään, kun ei ahista katsoa itseään sovituskopin peilistä..

Mutta mulla on kyllä nykyään ihan uus shoppailuongelma – nimittäin liian leveet hartiat ;D Hahha en kyllä valita, mutta nauratti kovasti kun hartiat ei mahtunu postissa saapuneeseen peplum-unelmaan. Että jos joku haluaa ihanan peplum-topin (klik) niin täältä löytyis yks käyttämätön kappale 😀 Mähän junnuna lopetin uimisen, kun mun uimarin kroppaa (eli leveää selkää ja hartioita kehuttiin) – nykyään mä tuskailen salilla, että miks mun selkä ei kasva..! Niin sitä lapsen mieli muuttuu.

Shoppailun jälkeen piti tietty päästä salille vielä ulkoiluttamaan mun uutta pirteetä treenitoppia. Eiks oo pähee? 😉 Koska ens viikko tulee olemaan vähän kevyempi treenien suhteen niin vedinkin tänään vähän eksta-treenin hartioille, hauiksille ja ojentajille. Aijaijaiiii minkä ihanan poltteen sitä saikaan aikaseksi ;–)

Loppuillan aattelin viettää sohvan pohjalla Ugly Bettyä katsellen. Niin ja ajattelin jatkaa vielä tänäänkin herkuttelua ja testata mun yhtä resepti-ideaa, johon sain inspiraation kun viikko sitten tein niitä kookospalleroita. Huomenna siis luvassa herkkupostausta, jos mun idea maistuu oikeasti yhtä hyvältä mitä mun kuvitelmissa ;D

6 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti:

  joooo munkin oikeen käskettiin pitää herkkupäivä lepopäivänä! se on ens la ja voin kertoo, että sillon räjähtää 😀 syön kaiken mikä eteen tulee. no ei ihan, mutta aijon kyllä nauttia!

  • Aino kirjoitti:

   Noniiiin eli tossa on siis jotain järkeäki sitte, hahha! Kaikella järjellä kun miettii, niin sillainhan se on ihan fiksua. Jauuuu vähän sulla on varmaan kaikki herkkusuunnitelmat jo valmiina, onneks ens lauantaihin on lyhyt aika ;D

 2. Anonymous kirjoitti:

  oot ihanan pirtsakka !!

  • Aino kirjoitti:

   Nyt on kyllä ollu viimeaikoina jotenkin ihan superhyvä fiilis kokoajan! Liekkö kevät ja aurinko tekee vai mikä, mutta tuntuu että tää hymy ei vaan hyydy 😀

 3. mea kirjoitti:

  oi vitsi sä näytät hyvältä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.