Hae
Aino Mäkelä

4. LUUKKU

Tästä luukusta löytyy kutsu hyvän olon pikkujouluihin! Ensin kerron teille mistä on kyse ja jätän postauksen loppuun sen parhaimman eli arvonnan.

Ensi viikon tiistiana 9.12 klo 16-19 on nimittäin PUR Hyvinvointikaupan pikkujoulut, joihin te kaikki ootte tietysti lämpimästi tervetulleita! Ohjelmaa on koko pikkujoulujen sillä paikalla on 16:15 ihonhoidon spesialisti Katja Kokko kertomassa luonnonkosmetiikan saloista ja 17:15 Vanelja -blogin Virpi Mikkonen ”Kiitos Hyvää – Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia” uutuuskirjansa kanssa. Tämän lisäksi paikalla on musiikkia, ruokaa, spesiaalihintoja, ihanaa joulufiilistä sekä tietysti ihania ihmisiä 🙂 Tietysti mä tuun myös itse paikalle – tottakai!

Osoite Urho Kekkosen katu 8, 00100 Helsinki – aivan Tavastian vieressä!

Teille joille PUR Hyvinvointikauppa on entuudestaan tuntematon voisin ensimmäisenä suositella vierailua PURin kotisivuilla. Kyseessähän on mitä hurmaavin hyvinvoinnin mekka keskellä Kampin vilinää. Valikoimaan kuuluu niin laadukasta luonnonkosmetiikkaa, tarkoin valittuja luomuelintarvikkeita ja laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, superfoodeja, luonnollisia ravintolisiä, luonnonmukaisia pesuaineita sekä homeopaattisia ja antroposofisia valmisteita. PURissa on myös oma hyvän olon baari, josta saa raikkaita smoothieita sekä tuoreperustettuja mehuja ja kylmäkaapista löytyy niin raakakakkua kuin välipalaa suolaiseenkin nälkään valikoiman ollessa maidoton, gluteeniton ja sokeriton. Ihanalla ilmapiirillä varustettu mahtavan monipuolinen kokonaisuus, jossa ilokseni saankin päiväni viettää töitä tehden.PUR Hyvinvointikauppa
Pikkujouluissa on myös paikalla arvontaa sekä muuta mukavaa, mutta haluan näin etukäteen antaa osani teille – mun ihanille lukijoille! Monta kertaa ootte piristänyt mun työpäivää tullen moikkaamaan ja juttelemaan, joten nyt viimein on mun vuoroni antaa teille myös jotain takaisin 🙂

Kahta teistä odottaa PURin pikkujouluissa lahjakassi täynnä hyvää oloa. Mukaan arvontaan pääset kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin mikä sun mielestä on parasta PURissa tai vaihtoehtoisesti mitä kaipaisit PURiin. Onnekkaille ilmotan voitosta henkilökohtaisesti maanantaina 8.12 eli osallistumisaikaa on sunnuntaihin 7.12 saakka. Muistakaa siis jättää sähköpostiosoitteenne mukaan kommenttin!

Aino, PUR Hyvinvointikauppa
Kannattaa myös seurata PURia Facebookissa sekä Instagramissa @pur_kauppa sillä sieltä kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumista, tuote-esittelyistä, tarjouksista ja muusta mukavasta. Pikkulinnut lauloivatkin, että pikkujouluihin liittyen on tulossa jotain kivaa myös eli kannattaa olla korvat höröllä, jos haluaa tuplata tai jopa triplata mahdollisuutensa voittaa jotain kivaa.

Onnea arvontaan ja nähdään pikkujouluissa!

<3 Aino

Tarkista Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ.

33 kommenttia

 1. Iina kirjoitti:

  En oo VIELÄ käynyt pur:issa, mutta siinä parasta kuulostaa olevan toi hyvän olon baari <3

 2. SuSa kirjoitti:

  Pitää ehdottomasti käydä pur:ssa. Hyvän olon baari ja luomukosmetiikka kiinnostavat erityisesti.

 3. Bee kirjoitti:

  No mehubaari tieteskin! 🙂

 4. Ella kirjoitti:

  mehubaari on kyllä mahtava! 🙂

 5. Laura kirjoitti:

  Pur:issa parasta on sen henkilökunta! Todella ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua, unohtamatta kaupan aivan mahtavaa hyvän olon baaria!

 6. Kata kirjoitti:

  parasta on ainon hymy <3

 7. L kirjoitti:

  En ole vielä päässyt käymään, mutta villisti veikaten sanon henkilökunta 😉

 8. Essi kirjoitti:

  Pari kertaa oon PURissa käynyt ja parasta siellä on lämpöinen tunnelma ja ystävällinen henkilökunta ehottomasti! 🙂

 9. Ella kirjoitti:

  Vielä en ole PURissa käynyt, mutta kuulostaa niin houkuttelevalta tuo mehubaari etenkin että täytynee pistäytyä.

 10. Helvi kirjoitti:

  Mehut ja raakaleivonnaiset kiinnostavat,täytyypä piipahtaa seuraavalla pääkaupunkireissulla.luultavasti siellä on lämmin tunnelma

 11. jomppuomppu kirjoitti:

  Parasta on hyvän olon baari, josta saa ihanat smoothiet. Toivoisin enemmän suolaisia ruokia, piirakoita, salaatteja, raakaruokaa ym. vitriinivalikoimaan. Toki myös herkkuja saa olla enemmän!

 12. Teea kirjoitti:

  Purissa on ihana tunnelma, mukavat ihmiset ja toki hyviä tuotteita ja ihana pikkukahvila myös ❤️

 13. Mea kirjoitti:

  Parasta on se että saa hyvää ha terveellistä napattua mukaan helposti ja sijainti, koska kätevästi pääsen koulusta metrolla kamppiin ja rautikselle ilman että joudun työntämään nenääni tohon kylmään ulkoilmaan! Myös henkilökunta on super positiivinen! ❤️

 14. Jeni kirjoitti:

  Parasta helppo sijainti ja monipuolinen ja laaja valikoima ihania ja laadukkaita tuotteita! Kauppa, josta ei koskaan pääse ulos ilman itseään hemmottelevia ostoksia….:)

 15. Tanja kirjoitti:

  Monipuolisuus: luonnonkosmetiikka, elintarvikkeet, homeopatia, luotaistuotteet yms kaikki saman katon alla ja kuivin suin tai nälkäisenä ei tarvitse lähteä. Lisäksi ihana, mukava ja palvelualtis henkilökunta.

 16. laanelle kirjoitti:

  Mulle tää paikka on vielä aivan uusi tuttavuus, mut toivottavasti pääsen piakkoin tutustumaan – kehuja ainakin on sadellut sellaiseen tahtiin, että odotukset ovat korkealla! 😉

 17. elisa kirjoitti:

  En ole vielä ehtinyt käymään (vaikka kerran sitä tuloksetta etsinkin…miten niin huono suuntavaisto? 🙂 mutta vaikuttaa että monipuolisuus ja mukava henkilökunta olisivat parhaimpia puolia!

  http://www.karhusportscience.com

 18. rst kirjoitti:

  Parasta ihanassa PUR:ssa on välitön ja lämmin, vastaanottaivainen ja energinen hyvänolon tunnelma, joka huokuu jo heti ovesta astuttaessa! Palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta, monipuolinen, visuaalisesti kaunis valikoima ja herkulliset terveyssmoothiet ovat myös pelkkää parhautta!

 19. ritva kirjoitti:

  En ole käynyt vielä Purissa mutta kiinnostaa kovastikin tuo luonnonmukaisuus kaikissa tuotteissa.

 20. K kirjoitti:

  En ole päässyt käymään vielä, mutta koko konseptihan kuuloostaa mielettömältä!! Iso hatun nosto tyypeille liikkeen takana :))

 21. Antsku kirjoitti:

  Parasta on aivan ihana henkilökunta! 🙂

 22. Iina-mari kirjoitti:

  Kerran vain olen päässyt käymään, useamminkin tulisi käytyä mutta asun niin kaukana

 23. Mona kirjoitti:

  Liikkeessä en ole käynyt, mutta tällaista toimintaa pitää aina tukea. Parasta siis luomu! 🙂

 24. Salla kirjoitti:

  En ole vielä käynyt Purissa, mutta vaikuttaa ihan unelmakaupalta. :)Kuvauksen perusteella sanoisin, että parasta on valikoiman monipuolisuus.

 25. Iiris kirjoitti:

  En ole käynyt PURissa vielä, mutta tuotteet ja baari kuulostaa todella hyvälle, koska olen innostunut kaikesta luonnollisesta mutta herkullisesta:)!

 26. Hobla kirjoitti:

  Parasta PURissa ovat luotettavat ja turvalliset tuotteet sekä lämmin asiakaspalvelu 🙂

 27. Mm kirjoitti:

  Monipuolisuus ja henkilökunta, ehdottomasti

 28. Johanna kirjoitti:

  Kaikki ihanat mehubaarit ja luonnonkosmetiikka jutut on parasta! Vaikuttaa ehdottomasti käymisen arvoiselta paikalta.

 29. Sarita kirjoitti:

  En ole vielä koskaan käynyt mutta eniten alkoi kiinnostamaan Hyvän olon baarin tarjonta 🙂

 30. sonja kirjoitti:

  En ole vielä päässyt käymään kun kaupungissa kaupoilla tulee niin harvoin käytyä,mutta stressinhallintakortit mitkä instagram kuvissa on vilahdelleet, minulla on jo kaupoalistassa Sekä itse että ystäväni olemme todellisessa korttien tarpeessa tämän syksyn jlk. Joulupakettiin ajattelin käärästä:)

 31. Moona kirjoitti:

  Parasta on kaikki ruoka :D<3 Henkilökunta on myös erittäin osaavaa ja palvelualtista, pisteet siitä 🙂

 32. Tea kirjoitti:

  Kyllä ne raakakakkukuvat houkuttelee eniten! <3 ihanan lämpösen oloinen kauppa ja tunnelma! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.