Hae
Aino Mäkelä

Helmikuun helmet

Ihanaa laskiaistiistaita! Onko teillä ollu hyvä päivä? Mulla on ollut itseasiassa poikkeuksellisen kivaa, sillä oon saanut jakaa viime päivät mun rakkaiden ystävien kanssa joita tulee muuten nähtyä aivan liian harvoin – nää tälläiset ihmissuhteet joista saa energiaa, iloa ja lämpöä arkeensa on ehdottomasti mulle se rikkauksista mahtavin 🙂

Kaikenkaikkiaan helmikuu sujahtikin ohi hyvästä seurasta nauttien, välillä kiireessä hommia painaen kuin myös Lapin rauhassa viihtyen. Kuukauden aikana kävin henkisesti aika pohjalla potien ikävää ja riittämättömyyden tunnetta, mutta myös nousin sieltä ylös päästäen irti kaikesta ylimääräisestä, turhasta ja kuluttavasta keskittymällä niihin asioihin joilla on oikeasti väliä. Samalla onnistuinkin löytämään itsestäni sen inspiraation, jonka luulin jo hetken aikaa hukanneeni ikihyviksi, ja jonka hedelmistä saattekin nauttia pian ihan uudella tapaa!

Viikkojen vieriessä talven synkkyys alkoi pikkuhiljaa vaihtumaan kohti valoisampaa kevättä eikä sängystä nouseminenkaan aamuisin oo enää tuntunut yhtä haasteelliselta. Samalla mun naisellinen puoli on alkanut nostamaan päätään ja helmikuun ykköslöydöiksi onkin päätyneet testiin saamani Axiologyn lähes täydellinen huulipuna, joka ihanan värinsä lisäksi tuntuu huulilla ihan superhyvältä! Punan raaka-aineet pitää huulista hyvää huolta ja värikin pysyy tasaisena läpi pitkän päivän – tähän ei ihan jokainen luonnonkosmeettinen huulipuna vielä pysty, joten huulipunien rakastajana tää löytö oli mulle ihan täydellinen 🙂

Myös mun luomutukka on löytänyt kiireaamujen pelastuksensa Tabitha James Kraan kuivashampoosta, jota oon testaillut nyt kuukauden päivät! Pesen ja huollan hiuksia muuten pelkästään ruokasoodalla ja merisuolalla, joten tämä 100% luonnollinen kuivashampoo sopii hyvin mun arjen pelastajaksi. Se saa hiuksiin hetkessä elinvoimaisen, tuuhean ja raikkaan lookin 🙂 Oon niin onnellinen juuri tän kaltaisista innovaatioista, joiden kanssa voi elää omien arvojensa mukaisesti silti mukavuuksista tinkimättä – haha!

Siinä missä helmikuussa löysin eksyksistä takaisin omalle polulleni, aion maaliskuussa jatkaa oman tieni vahvistamista. Innostuin nimittäin viime viikonlopunna joogafestareilla Tara Langen Tikapuut rakkauteen -verkkokurssista niin kovasti (vaikken edes itse päässyt Taran luennolle, haha!), että klikkasin kurssin sen kummempia miettimättä ostoskoriin ja päätin pyhittää tulevan kuukauden juurikin oman tunnemaisemani työstämiseen.

Jännä nähdä sitten kuukauden päästä millainen tyyppi täällä kirjoittelee! Veikkaan, että kurssi ja tuleva irtiotto Sri Lankaan tulee tekemään aika hyvää 🙂

PSSST… Jos et oo vielä ottanut osaa #ilokiertoon -hyväntekeväisyyskamppikseen niin tee se nyt!

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Jossu kirjoitti:

    Oletko postannut aiemmin hiustesi hoidosta ”luomuna”? Kiinnostaisi kovasti. Jos et, olisiko mahdollista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.