Hae
Aino Mäkelä

Varaslähtö viikonloppuun

Loistavaa torstaita kaikille! Millanen fiilis siellä ruudun toisella puolella on ? 😉

Mun fiilikset ei vois kyllä olla yhtään korkeemmalla – takana viimeinen työpäivä sekä viikko täynnä loistavia treenejä. Vaikka viimeinen työvuoro onkin riemuitsemisen arvonen asia, niin työkavereita mulla kyllä tulee ihan hirveä ikävä. Ajoittain aika kurjakin työ on yhdistänyt meistä tiiviin porukan ja on ollu ihana työskennellä ihmisten kanssa, joihin voi luottaa ja joiden seurassa voi olla rehellisesti oma itsensä. Kyllä ne ihmiset ympärillä pystyy tekemään kurjastakin asiasta siedettävän <3

Vapaan viikonlopun kunniaksi mulla onkin nyt edessä turistireissu Helsinkiin! Siellä tapahtuu kyllä paljon tänä viikonloppuna ja kaupunki onkin täynnä huippuja tyyppejä eli hauskanpidolta ei voi välttyä 😛 Pieni irtiotto arjesta ja muuttorumbasta tuleekin kyllä tarpeeseen.

Joten palataan asiaan maanantaina – palan halusta kertoa teille mun ensimmäisen herkuttoman viikon oivalluksista ja huikeista ahaa-elämyksistä salin puolelta! Nyt pitää kuitenkin kiirehtiä lentokentälle, että kerkeän vielä illaksi jääkiekkomatsiin 😉 Se oiskin penkkiurheilukauden avaus tiedossa, hahha!

Reipasta viikonloppua ! <3
Xoxo, Aino

Kuka kaipaa herkkuja, kun lounas näyttää tältä? ;)

Kuka kaipaa herkkuja, kun lounas näyttää tältä? 😉

 

8 kommenttia

 1. laura kirjoitti:

  Hei! mä oon jo pitemmän ajan keränny rohkeutta kommentoida sulle.Tää sun blogi on mun mielestä ihan huippu hyvä ja joka päivä mä tulen kattomaan onko uus postaus jo tullu! 🙂 täältä mä saan intoo omaan reenamiseen ja vaikka miten paljon hyviä ruoka-ohjeita. Ja mikä mun mielestä on parasta, niin täällä sä kerrot oikeesti jos oot vähä ”repsahtanu” syömisestä tai reenistä, luoja se tuntuu hyvältä lukee ku tajuaa ettei ite oo ainoo jolle niin aina joskus käy 😀

  • Aino kirjoitti:

   Voi ihana ku kommentoit. Kommentoi ihmeessä jatkossakin, en mä pure;) hehhe!

   Huippu juttu, että oon onnistunu motivoimaan sua! Ihanaa kesän loppua:)

 2. siiri kirjoitti:

  toi on niin totta, että sillä työporukalla on suuuuuri merkitys siihen miten työssä viihtyy – oli se itse työ sitten kivaa tai ei !

  määäääää lähen viikonlopuksi lontooseen, eli kivaa tiedossa täälläkin :-)) ihanaa viikonloppua aino <3

  • Aino kirjoitti:

   Niinpä! Onneksi mulla on käyny älytön tuuri työkamujen kans, ei tuota työtä ois muuten kahta vuotta kestäny 😀

   Voi vitsit!! Vähänkö oon kade:) Piä kivaa!<3 Ja hei, kohtahan me nähään.. Eiks vaan?! 😉

 3. Rita kirjoitti:

  Ei voi väittää että fiilikset kovin korkeella olis – kolmatta viikkoa puolikuntoisena, angiina ja jälkitaudit jyllää koska enhän mä malttanut olla sen antibioottikuurin aikana totaalisesti ilman mitään rasitusta, vaan vikoina päivinä oli pakko päästä jo vähän salille… Tarviisin aina välillä jonkun järjen äänen tähän hommaan, mut on vaikee olla aloillaan kun oireena on ”vaan” kurkkukipu 😀

  • Aino kirjoitti:

   Hei tää on nyt käsky – lepoa!:D Syö paljon kaikkee vitamiinipitosta ja ravitsevaa niin maanantaina on varmasti ihan eri olo! Lepääminen on kyllä vaikeeta mutta kyllä se palkitseekin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.