Hae
Aino Mäkelä

Kaiken kauniin fiilistelyä

Eilen oli aikas kiva päivä, aurinko paistoi ja tekemistä riitti aamusta iltaan! Mulla on ihan selkeesti kevättä rinnassa sillä en jaksa oikeastaan stressata mistään – on töitä, työharjottelua, FISAF-opiskelua ja tulevia pääsykokeita, mutta mä oikeestaan vaan nautin tästä kaikesta 😀 Kukapa sitä kotona viihtyiskään peukaloita pyöritellen, vai mitä? 😉

Eilen mulla oli tosiaan myös ekaa kertaa aikaa ottaa vähän tuntumaa liikuntabiologian pääsykoemateriaaleihin 😉 Ja pakko myöntää, että siinä on kyllä aikamoinen urakka selätettäväksi, hahha! Onneksi artikkelit on ymmärrettäviä, osittain jopa mielenkiintoisia ja mikä parasta – pohjautuu hyvin paljon kaikkeen siihen, mitä ollaan kulunut vuosi täällä HEO:ssa opiskeltu, hihhi.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKävin myös kotiuttamassa uuden Superviljat -kirjan, joka sisältää yli 100 herkullista reseptiä joista 40 on gluteenittomia! Kirjassa on myös paljon tietoa eri viljoista, myös niistä gluteenittomista, ja sainkin jo paljon ihania ideoita sekä inspiraatiota tulevaan viikonloppubrunssiin. Aivan uudet gluteenittomat viljat tuleekin valtaamaan mun keittiön viikonloppuna! 

Ja hei mites noi kirjan kuvat? Niin herkullisen näkösiä, että jokaista reseptiä tekisi mieli testata – jopa niitä gluteenillisiakin, hahha!

Kirjan kylkiäisinä sain myös ihania herkku-uutuuksia kotiin kuten &pukka uutuusteetä sekä Yogi:n Detox -teetä – sen testaamisen jätän loman jälkeiseen puhditautumiseen, hahha! Unohtamatta raakasuklaaherkkuja! Namnamnam.

Iltapäivällä sit treffattiin Janinan kanssa ja otettiin suunnaksi Akvamariinin Showroom. Siellä oli paaaaaaaljon kaikkea ihanaa ja viihdyttiinkin showroomilla toista tuntia uutuustuotteita ihmetellen! 😀 Okei, juoruttavaakin riitti niin paljon että aika kului kun siivillä – varsinkin loistavan henkilökunnan seurassa, hihhih.

Löydettiinkin kyllä molemmat omat suosikkimme kaikkien uutuuksien joukosta 🙂 Omaksi ykkösiksi nousi niin Merrellin, Haglöfsin kuin Fjällravenin mallistot – etenkin ihanat kirkkaat värit ja vaatteiden sekä kenkien mukavuus sekä käytännöllisyys miellytti mun silmää tosi paljon. Paljon kaikkea kivaa siis tulossa kauppoihin, hihhiii!

Kuvat ei tee kyllä tuotteille oikeutta – jostain syystä mun puhelimen kamera teki kuvista tosi sumeita ja suttuisia eikä värit tuu yhtä ihanasti esille mitä luonnossa. Buuu!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKotiinviemisinä sain Nivean tuotteita, FootBalancen mun jalalle muotoillun pohjallisen sekä ZeroPointin kompressiosukat ja -säärystimet – arvatkaa vaan kuka menee viikonloppuna vihdoin testaamaan sen kuuluisan Jätemäen?! 😉 Eipä jää ainakaan varusteista kiinni meikäläisen vedot…hahha!

Janina on muuten mun seuralainen Aussien Blog Awardseissa, joita juhlitaan huomenna perjantaina enkä parempaa seuralaista ois voinu toivoa! Ja älkää huoliko, luvataan pukeutua johonkin vähän juhlavampaan vaikka nää Haglöfsin samistakit meidän sydämet veikin 😉 Hahha! Viimekerrasta oppineena (perjantaina juoksentelin vielä kauppojen sulkemisaikaan kuin päätön kana jotain riepua etsien) hoidin mekkokriiseilyn jo lähes heti kutsun tipahtaessa postiluukusta joten oon saanu keskittyä kaikkii muihin juttuihin viimepäivät kriiseilyn sijaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuomenna siis laittaudutaan nätiksi ja lähdetään juhlimaan blogitaivaan kirkkaimpia tähtiä, hihhi! Ihana pistää korot jalkaan ja punata huulet – oon aika huulipunafriikki vaikka sitä ei mun treenilookista varmaan ihan heti uskoiskaan 😀 Olinkin superonnessani näistä kevään ihanista uutuusväreistä, etenkin tosta räikeän pinkistä.. niin makee!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja perjantain juhlahumusta kun selviän niin lauantain vietänkin sitten rennon herkuttelun parissa eli GreenStreet:n järkkäämässä Raakasuklaa Workshop:issa. Siellä siis pääsen vähän syventämään tietojani raakasuklaasta sekä oppimaan raakasuklaan valmistuksen mestariksi – hihhi! Ja saankin kunnian ottaa mukaan myös mun kuusi lukijaani! 😀 Hintaa koko huvilla on ainoastaan 39euroa ja nopeat syövät hitaat eli äkkiä laittamaan mulle sähköpostia osoitteeseen aino.makela@gmail.com, jos haluat viettää rennon lauantain hyvässä seurassa (tshihhih) raakasuklaata fiilistellen 😉 

Huomenna sitten tosiaan julkistan arvontojen voittajat 😀 Viikonloppu meneekin sitten gaalaillessa, blogitapahtumissa, raakasuklaillessa, messuilla, mielenkiintoisella personal trainer luennolla sekä brunsseillen ja Jätemäkeä valloittaen!

Hihhih ens viikolla sitten onkin jo loma, i-h-a-n-a-a.

<3 Aino

4 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Mä ihastuin tammikuussa Akvamariinin showroomissa noihin Merellin ihaniin tossuihin. Mulla on nyt testissä sellaiset 😉 Lauantaina nähdään tuolla workshopissa. Odotan innolla.

  • Aino kirjoitti:

   Joo, mä oonkin ihastellu niitä sun kuvista! Hihhihii lauantaista tulee niin kiva päivä – en millään malttais odottaa 😉

 2. Janina kirjoitti:

  JEEEEE <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.