Maksimaalinen ruokapostaus!
Koska ruokapostauksista ja resepteistä tykätään niin paljon, niin tässä tulee melkeenpä koko viikon edestä – hehhe 🙂 Musta näitä on jotenkin niin ihana tehdä – oon niin onnellinen, että mulla on nykyään niin hyvä asenne ja suhde ruokaan.. löysin nimittäin viime syksyltä ruokapäiväkirjan yhden viikon ajalta ja kyllä meinas itku päästä – mitähän mä oon oikesti sillon mahtanut ajatella? En varmaan yhtään mitään.
Jos joku on seurannut mun juttuja pidemmän aikaa niin syksyllähän kirjoittelin mun ruokaongelmista, kun oli ongelmia niin vehnä- kuin maitotuotteidenkin kanssa. Nykyään mun kroppa ei reagoi negatiivisesti oikeastaan mihinkään raaka-aineeseen! Ihanaa, kun syömistä ei tarvi varoa eikä siitä tarvi stressata 🙂
Tässä siis ruokapäiväkirjaa neljän päivän ajalta ja lisukkeena vielä pari reseptiä. Mun kaurapuurohan sisältää joka aamu hamppuproteiinia, pellavansiemenrouhetta, auringonkukansiemeniä ja kookosöljyä 🙂 Ja joka päivä syön myös chiasiemeniä, yleensä rahkan seassa! Niitä en jaksanut kirjata tuonne erikseen.
AAMUPALA: kaurapuuroa puolukoilla, mansikkapannareita raejuustolla ja appelsiini
LOUNAS: broileririsottoa, porkkanaraastetta, näkkäriä raejuustolla ja papubrownie
VÄLIPALA: paljon kahvia ja appelsiini
PÄIVÄLLINEN: punajuurikeittoa ja 2x ruispala raejuustolla, kalkkunaleikkeellä, tomaatilla, kurkulla sekä avokadolla
ILTAPALA: maitorahkaa omenan, kiivin ja pähkinöiden kera sekä itsetehty myslipatukka
4. Lisää kanat pannulle ja paista kypsäksi.
5. Kun riisit on kypsiä ja vesi haihtunut lisää joukkoon paistetut kanat sipuleineen sekä kypsät vihannekset.
Mmmmmmmmmm :–)
½prk rahkaa
½dl vaniljaproteiinijauhetta
1dl maitoa/soijamaitoa/mantelimaitoa jne
kanelia
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita rasiassa jääkaappiin vetäytymään. Jos nautit aamulla, tee tämä illalla, jos illalla niin tee aamulla 🙂
NAMMMM !! On myös ihan törkeen hyvää esimerkiksi mustikoiden kanssa 🙂
AAMUPALA: kaurapuuroa banaanilla ja raejuustolla + ruispala raejuustolla, kurkulla, tomaatilla, kalkkunaleikkeellä ja paistetulla munalla
TREENIN JÄLKEEN: palautusjuoma
LOUNAS: broileririsottoa porkkanaraasteen ja ananaksen kera + papubrownie banaanilla höystettynä
VÄLIPALA: appelsiini ja itsetehty myslipatukka
PÄIVÄLLINEN: katkarapuwok täysjyväspagetilla + ruispala ja ruisnäkkäri raejuuston, kurkun, tomaatin, kalkkunaleikkeen ja avokadon kera
ILTAPALA: maitorahkaa myslin, omenan ja manteleiden kanssa
sipuli
valkosipulia
inkivääriä raastettuna
katkarapuja
porkkanaa
kesäkurpitsa
kiinankaali
ohuita vihreitä papuja
2rkl seesamitahnaa
1rkl vihreää currytahnaa
1. Sulata katkaravut.
2. Kuumenna öljyssä pannulla hienonnettu valkosipuli, sipuli ja raastettu inkivääri.
3. Lisää pannulle kuoritut ja suikaloidut porkkanat. Anna pehmentyä muutamia minuutteja.
3. Lisää pannulle kesäkurpitsasuikaleet, katkaravut ja pavut.
4. Mausta seesami- ja currytahnalla.
5. Lisää viimeisenä kiinankaali ja sekoita wokki sekaisin. Anna hautua pannulla vielä ennen tarjoulua, jotta kaali pehmenee ja imee makuja itseensä.
Toimii vaikkapa välipalana!
vautsi kiitti tästä! huippu postaus, näitä lisää!! 🙂
No ehottomasti tulee kerta tykkäsit!:)
Oijoi tota näkkäri-avokado-tomaatti-leipää on ehdottomasti tehtävä itsekin!! Myös vokki ja risotto ohjeet oli mun mieleen! Oisko sulla muuten jotain yksinkertaisia smoothie-ohjeita? 🙂
Joo se on ihan huippua, kannattaa – mä syön varmaan joka päivä, enkä oo onnistunu kyllästymään 😀 Mä teen smoothiet aina niin, että laitan ½purkkia maitorahkaa ja sitten jonku hedelmän + marjoja ja lisäksi sitten vettä (joskus soijamaitoa:)).